Gigi Becali vrea o minune

Apropo.ro / 05.05.2008, 10:12
Gigi Becali vrea o minune
Patronul Stelei mai spera inca la castigarea campionatului si vrea o minune in partida dintre CFR Cluj si U Cluj.

Patronul Stelei mai spera inca la castigarea campionatului, chiar daca echipa sa a pierdut meciul in fata lui Dinamo, si spera intr-o minune in meciul pe care CFR Cluj il va disputa impotriva rivalilor de la U Cluj, in ultima etapa a campionatului.

„Vreau o minune, jucatorii de la „U” vor avea o motivatie foarte mare cu CFR! Ambitia mea este sa nu joace CFR in Liga Campionilor. Daca se joaca pe bune, sunt sigur ca va pierde cu „U”. Spiritul romanesc de la Cluj sper sa faca Steaua campioana… Daca se joaca pe bune, sunt sigur ca CFR-ul va pierde miercuri. «U» Cluj poate sa moara si sa se duca-n Rai. Mai incerc ultima lovitura de sabie", a spus Gigi Becali.

Deasemenea, el a recunoscut ca echipa ros-albastra nu are valoare de Liga Campionilor, dara promis ca in vara va face cateva transferuri importante, cu care sa atace grupele Ligii.

"Steaua are nevoie de superintariri pentru Liga Campionilor. Eu nu pot sa spun ca am o echipa puternica. In vara vor fi mutari, schimbari, decoratiuni. Voi schimba mobila, zugraveala. Echipa a demonstrat ca nu are valoare in conditiile in care aveam nevoie de un egal si nu am reusit sa il obtinem. Punctele pe care le-am recuperat au fost cu emotii, chin si sansa”, a precizat finantatorul Stelei imediat dupa meci.