Lupescu il ataca dur pe „vagabondul” de Dragomir

Apropo.ro / 23.06.2008, 10:36
Lupescu il ataca dur pe
Directorul general al FRF il ataca dur pe presedintele LPF despre care spune ca ii santajeaza pe presedintii din Liga 1.

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, il ataca dur pe presedintele LPF despre care spune ca ii santajeaza pe presedintii din Liga 1.

„Totul este pus la cale de Dragomir, nu de Stefan. M-am saturat de vagabondul asta! Sa spuna odata ce are de spus pentru ca m-am saturat de santajul lui. Sa spuna tot ce stie despre mine si despre ce as fi facut necurat eu la Federatie de cand lucrez aici. Asa face de cand este in fotbal. Va dezvalui eu ceva: vin la mine presedinti de club si imi spun ca, frecvent, Dragomir ii santajeaza ca spune cate ceva despre ei si ca o sa-i faca praf. Asa i-a tinut in mana, cu doua sau trei exceptii, de 30 de ani incoace”, spune Lupescu in ProSport.

Raspunsul lui Lupescu vine in urma declaratiilor sefului Ligii, care a spus ca Alex Radulescu ii dicteaza, din inchisoare, directorului FRF delegarile arbitrilor la partidele din prima liga.

Citeste si:

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Reprezentativa Spaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce a invins, cu scorul de 4-2 (0-0), in urma loviturilor de departajare, selectionata Italiei, campioana mondiala en-titre, in sferturile de finala ale competitiei

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Vasile Turcu, vicepresedintele clubului din Stefan cel Mare, a declarat ca olandezii erau pregatiti sa piarda meciul contra Romaniei, dar jucatorii romani nu au fost in stare sa profite de faptul ca batavii au jucat fara „determinare”.

Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Intr-un interviu acordat cotidianului EVZ, Piturca da vina pe Mutu pentru ratarea calificarii in sferturile de finala de la Campionatul European din Austria si Elvetia.

Comenteaza trimite pe ym printeaza
Imagine: Mediafax Foto