Mutu amendat: Mutu va plati 17 milioane amenda lui Chelsea

Apropo.ro / 31.07.2009, 12:34
Mutu amendat: Mutu va plati 17 milioane amenda lui Chelsea
Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis ca Adrian Mutu trebuie sa plateasca amenda de 17 milioane de euro catre Chelsea.

UPDATE2: Victor Becali: "Daca ramanea alaturi de mine si Popescu, Mutu nu ar fi ajuns aici"

 

Victor Becali a declarat ca fotbalistul nu ar fi pierdut procesul cu Chelsea daca ramanea sub contract cu firma sa, care l-a ajutat sa primeasca numai sapte luni de suspendare in 2004.

"Imi pare rau pentru Adrian, dar nu mai am ce sa fac. El datorita mie si lui Gica Popescu a primit atunci numai sapte luni de suspendare. Daca ramanea alaturi de noi, Mutu nu ar fi ajuns in situatia asta. A zis ca nu mai suntem buni pentru el si a ales sa colaboreze cu altii. A fost decizia lui, dar uitati unde a ajuns", a spus Victor Becali.

UPDATE1: "Lupta continua! Va urma un alt proces, in civil"

Decizia a starnit un val de nemultumiri in randul aparatorilor Briliantului. Avocatul acestuia promite ca Mutu va continua sa isi caute singur dreptatea.

"Lupta va continua, Adrian nu trebuie sa plateasca maine nimic. Va urma un alt proces, in civil. Inseamna o cheltuiala in plus, dar mai bine asa decat sa dai 17 milioane.  S-a dorit sa se dea un exemplu cu Adrian pentru ca este roman.", a spus Cristian Sarbu, avocatul lui Mutu, conform Prosport.

Stire initiala

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins apelul facut de Adrian Mutu impotriva deciziei FIFA care il obliga sa plateasca suma de 17 milioane de euro catre gruparea Chelsea Londra.

Hotararea TAS confirma decizia luata de Camera pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, la 7 mai 2008, prin care Mutu era obligat sa plateasca fostului sau club, Chelsea, despagubiri in valoare de 17.173.990 de euro, pentru incalcarea contractului.

Internationalul roman a depus, in octombrie 2008, un memoriu la TAS prin care contesta decizia FIFA de a-l obliga sa plateasca despagubiri clubului Chelsea.

 

Mai multe detalii despre ultimele stiri din lumea sportului, pe SportLaMinut.ro

Cum comentezi decizia TAS in cazul Mutu?