Radomir Antic se autopropune antrenor la Rapid

Apropo.ro / 19.05.2008, 09:00
Radomir Antic se autopropune antrenor la Rapid
Antrenorul sarb este gata sa accepte o noua provocare si spune ca ar accepta o eventuala propunere venita din partea oficialilor giulesteni.

Antrenorul sarb este gata sa accepte o noua provocare si spune ca ar accepta o eventuala propunere venita din partea oficialilor din Giulesti.

Tehnicianul, care a pregatit echipe ca Real Madrid, FC Barcelona sau Atletico Madrid, a mai precizat ca singurul jucator pe care il cunoaste de la Rapid este Despotovic, despre care spune ca este un fotbalist foarte bun, dar care are nevoie de mai multa incredere din partea conducerii tehnice.

"Stiu ca exista o oferta din Romania pentru mine, dar pana in prezent nu este nimic concret. Pe primul plan sunt variantele pe care le am din Spania, acolo unde este si familia mea. Totusi, nu as refuza o eventuala provocare venita de la Rapid… Stiu ca este un club puternic. Stiu ca se bate in fiecare an la titlu. Din echipa il cunosc pe Despotovic, un fotbalist foarte bun, care are nevoie de mai multa incredere din partea conducerii tehnice. Despotovic este un jucator speculativ in fata portii, dar are nevoie si de un mijlocas de creatie, care sa-i puna in valoare calitatile.", a declarat Antic pentru Prosport.