Soc in Liga I: Steaua a fost depunctata si poate rata UCL

Apropo.ro / 05.06.2008, 09:47
Soc in Liga I: Steaua a fost depunctata si poate rata UCL
Steaua Bucuresti a fost penalizata cu sapte puncte de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal.

Echipa Steaua Bucuresti a fost penalizata cu sapte puncte, iar formatia Universitatea Cluj cu sase puncte de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF), dupa scandalul "valiza cu bani" din ultima etapa a Ligii I, sezonul 2007/2008.

"In baza articolului 60, punctul 2, raportat la articolul 60, punctul unu, litera c, se depuncteaza Steaua cu sapte puncte. In baza articolului 60, punctul 2, raportat la articolul 60, punctul 1, litera c, se depuncteaza Universitatea Cluj cu sase puncte", a declarat Cernat.

In ciuda acestei decizii, Steaua, care a incheiat campionatul cu 75 de puncte, ramane pe locul doi in clasamentul Ligii I, cu 68 de puncte, sapte mai multe decat Rapid, ocupanta pozitiei a treia.

In aceste conditii, echipa din Ghencea ar putea fi exclusa din Liga Campionilor de catre UEFA , la fel cum a patit FC Porto, campioana Portugaliei, care a fost exclusa din Liga Campionilor de catre forul continental, dupa scandalul in care au fost acuzati de mituirea unor arbitri in sezonul 2003-2004.

Imagine: Mediafax Foto

Ti se pare corecta decizia Comisiei de Disciplina?