Steaua l-a acontat pe Bogdan Stancu

Apropo.ro / 02.05.2008, 11:15
Steaua l-a acontat pe Bogdan Stancu
Gigi Becali a inceput sa lucreze la intarirea lotului cu care va ataca din toamna Liga Campionilor, iar primul pe lista este Bogdan Stancu.

Gigi Becali a inceput sa lucreze la intarirea lotului cu care va ataca din toamna Liga Campionilor, iar primul pe lista finantatorului stelist este internationalul de tineret Bogdan Stancu, care ar urma sa imbrace din vara tricoul Stelei.

„Va fi fotbalistul Stelei si va juca numai la noi. Sunt dispus sa dau pe el un milion de euro”, a declarat ieri Gigi Becali, in exclusivitate pentru ProSport

Exista voci care spun ca aceasta tranzactie este favorizata si de o datorie mai veche, de peste cinci milioane de euro, pe care patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucsaru, o are fata de Gigi Becali.

„Atat timp cat eu sunt prieten cu Bucsaru, niciun jucator de la Urziceni nu va evolua la alta echipa”, a mai spus Gigi Becali.

Chiar si fostul actionar dinamovist, Gigi Netoiu, care are o influenta mare asupra jucatorului, ii recomanda acestuia sa semneze un contract cu gruparea din Ghencea.

"Daca Bogdan Stancu imi va cere sfatul, ii voi spune ca Steaua este o echipa la care poate sa creasca", a declarat Gigi Netoiu, finantator Dacia Mioveni.