Steaua se lupta pentru transferul lui Szekely

Apropo.ro / 22.04.2008, 10:40
Steaua se lupta pentru transferul lui Szekely
Gigi Becali a spus din nou ca si-l doreste pe mijlocasul Otelului, Janos Szekely.

Gigi Becali a spus din nou ca si-l doreste pe mijlocasul Otelului, Janos Szekely, care a fost disputat in iarna de mai multe echipe din Liga I printre care Rapid si CFR Cluj.

"Vreau sa-l cumpar pe Szekely. E un jucator pe care am vrut sa-l iau atunci cand a venit la Steaua Vatca, dar nu am putut, desi am oferit pe el un milion si jumatate de euro”, a spus Becali, informeaza Prosport.

Chiar daca in ultimele zile au existat unele schimburi dure de replici, intre patronul Stelei si presedintele Galatiului, tranzactia nu pare imposibil de realizat, mai ales ca acesta din urma agreeaza trecerea jucatorului in Ghencea.

"Sunt dispus sa negociem, dar vom vedea cat vrea Becali sa dea. Vom vorbi la vara despre plecarea lui Szekely la Steaua”, a declarat Marius Stan, presedintele Otelului.

Mijlocasul Galatiului isi doreste foarte mult sa evolueze la o echipa de Liga Campionilor, iar Steaua poate fi alegerea perfecta.

"Vreau sa evoluez la o echipa de Liga Campionilor, iar daca va fi o oferta de la Steaua, atunci sa se inteleaga cluburile“, a spus fotbalistul.