Sportul si Farul au remizat

Apropo.ro / 28.08.2004, 14:32
Sportul si Farul au remizat
Echipa Sportul Studențesc a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputata, vineri, pe teren propriu, în compania formației Farul Constanța, în etapa a V-a a Diviziei A "Burger". Sportul - Farul   1-1 (1-0) Au marcat: G. Bucur '23 (penalti) / Todoran '73

Echipa Sportul Studențesc a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputata, vineri, pe teren propriu, în compania formației Farul Constanța, în etapa a V-a a Diviziei A „Burger”.

Sportul – Farul   1-1 (1-0)

Au marcat: G. Bucur ’23 (penalti) / Todoran ’73

Stadion: „Sportul”

Spectatori: 500

Cartonașe galbene: Lazar ’37, Ciupe ’54 / Curca ’22, L. Mihai ’89

Arbitri: David Radu - Miklos Nagy, Cornel Avram - Eugen Roșu

Observatori: Florin Verigeanu, Dan Petrescu.

Componența formațiilor:

Sportul: Stanca – Ciupe, Rațiu, Dedu, Secareanu – T. Balan, S. Stancu, Lazar (Cruceru ’86), Nae (Oae ’67) – Mazilu, Bucur. Antrenor: Dan Petrescu.

Farul: Curca – Barbu, Șchiopu, Lungu, Pașcovici – Apostol, Todoran (Ușurelu ’81), Senin, Cristocea (Gurița ’68) – L. Mihai (Florea ’89), Baicu. Antrenor: Petre Grigoraș.

Declarații dupa meci:

Dan Petrescu (antrenor Sportul): „A fost aceeași istorie a echipei Sportul: ratam prea mult și primim ușor goluri. Nu știu cîte șuturi pe poarta a avut adversarul, unul sau doua, dar unul a fost gol. Noi am avut ocazii multe. Niciodata nu reușim sa menținem rezultatul. Nu comentez arbitrajul, dar sînt ghinionist la deciziile arbitrilor. Daca arbitrul a greșit, nu a facut-o intenționat. În mare, nu am ce sa-i reproșez. Nu cred ca Ion Craciunescu face rau cînd deleaga arbitri fara experiența. Daca alte echipe mari vorbesc despre arbitraj, sînt apoi ajutate, dar noi nu avem politica asta. Nu știu daca a fost greșeala lui Stanca la gol. Stelea era foarte important pentru mine și îmi pare rau ca a plecat la Poli AEK, dar nu ni-l puteam permite financiar. Important este ca azi nu am pierdut”.

Petre Grigoraș (antrenor Farul): „Sînt mulțumit de rezultat. A fost greu, pentru ca jucatorii de la Sportul sînt tineri și talentați. Am obținut punctul pe care ni-l doream. Nu pot spune ca astazi echipa a jucat excelent, dar jucatorii s-au mobilizat”.

Ionuț Mazilu (jucator Sportul): „Am avut meciul în mîna, dar, ca de obicei, am pierdut spre sfîrșit, din cauza greșelilor individuale. Nu trebuie sa dam vina pe arbitri. Daca au greșit, asta este. Noi sîntem de vina. Puteam sa mai înscriem de doua-trei ori și meciul era închis”.

Gigel Bucur (jucator Sportul): „Sînt dezamagit, dar ne-am obișnuit sa jucam bine și sa pierdem punctele aiurea. Sper sa nu regretam, la sfîrșitul campionatului. Nu pot sa comentez arbitrajul. Astazi nu ne-am creat prea multe ocazii. Am jucat mai mult la rezultat, dar nu ne-a ieșit. Avem cam la patru ratari un gol”.

Vasile Șiman (patron Sportul Studențesc): „Nu ma intereseaza problema arbitrajului și nu consideram ca ne urmarește ghinionul egalului. Trebuie sa avem rezultate, iar ca sa cîștigi trebuie sa dai goluri. Nu consider ca Bucur a fost omul meciului”.

– La meci au asistat, printre alții, selecționerul Anghel Iordanescu și directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Radulescu.

Mediafax