Spotsubtir

Apropo.ro / 03.01.2006, 15:18
Spotsubtir
Spot: Bergenbier - Cainele Agenție: Leo Burnett Numar de difuzari : 129 de difuzari Perioada de difuzare: 13 - 19 decembrie Valoare rate card 349.700 Euro Baieții beau bere pana se închid toate magazinele de unde ar putea lua un cadou de Craciun. Comunitarul cu fundița

Spot: Bergenbier – Cainele
Agenție: Leo Burnett
Numar de difuzari : 129 de difuzari
Perioada de difuzare: 13 – 19 decembrie
Valoare rate card 349.700 Euro

Baieții beau bere pana se închid toate magazinele de unde ar putea lua un cadou de Craciun. Comunitarul cu fundița salveaza situația.

Irina Tomșa, Copywiter Scala JWT

E un spot nostim, „cu surpriza”. Chiar daca ai putea banui ca numai pe caine îl mai poate da cadou eroul din spot, darul cu ochi rotunzi și coronița de Craciun la gat tot te face sa zambești. Ce aș reproșa execuției? Sonorul de pe partea de început: de ce se aude cu reverb cand vezi scena din exteriorul barului? în concluzie, un spot pe care nu ma deranjeaza sa-l vad, chiar daca îmi întrerupe filmul, iar scena finala o sa ma faca sa zambesc înca vreo zece vizionari.

Roxana (Spin)

E un spot reușit. Bergenbier a știut întotdeauna carui target sa se adreseze, iar actorii, ca fizionomie și ca vestimentație sunt foarte bine aleși. Toata lumea mai întarzie la un moment dat la o bere cu baieții și uita sa mai ia cadouri. Reclama e bine gandita, iar faza cu cațelul mi se pare geniala.

Andra Alexe, hair – stylist

E mișto, mi-ar placea sa fiu baiat din cand în cand, sa pot face și eu cadouri de astea. îmi place și cațelul. E vesel.

Tags: