Sprite Hardstyle Skateboarding Session

Apropo.ro / 13.06.2008, 16:01
Sprite Hardstyle Skateboarding Session
Primul concurs din seria evenimentelor de vara H2O, in colaborare cu Sprite va avea loc pe 14 iunie 2008, in Skateparkul din Herastrau.

H2O si Sprite inlocuiesc harjaielile si loviturile de pe zapada cu cele pe asfalt. Primul concurs din dureroasa serie a evenimentelor de vara H2O, in colaborare cu Sprite, va avea loc sambata, 14 iunie 2008, in Skateparkul din Herastrau. Sprite HardStyle – skateboarding session e continuarea "upgradata" a consacratului Trick Master Skate.

Inscrierile incep la ora 15.00, iar la ora 16.00 se da startul la concurs.

Se va incepe cu o proba de Best Ollie, iar cel mai inalt ollie va primi un premiu in valoare de 100 de euro. Deci, pentru inceput, exerseaza highest ollie!

Daca mai raman concurenti intregi dupa proba de ollie, care e mai mult de incalzire, incepe in forta concursul cel mare, unde se pun la bataie premii deloc de neglijat: 3000 de euro vor fi impartiti intre cei mai buni skateri. Mai bine zis, intre skaterii care raman intregi. 2400 euro vor fi premii in produse C1RCA, iar 600 euro vor fi premii cash.

Concursul va fi structurat in doua probe: cea de Street, unde preponderente sunt loviturile la cap si trunchi, la care riderii se vor intrece pentru locul 1,2 3, Best Babe si Best Youngblood.

A doua proba va fi Best Trick pe rail, o provocare care poate va aminteste putin de Vama si de durerile de atunci.

Ca sa intelegeti unde ati gresit si de ce acum va doare, vom avea parte de demonstratii spectaculoase ale proskaterilor germani Michael Zakel si Max Beinhofer, invitati de catre H2O special pentru Sprite HardStyle skateboarding session si care vor asigura jurizarea contestului.

Skateparkul din Herastrau va va sta la dispozitie pe toata durata zilei pentru antrenament. Locul unde sa te racoresti cu un suc si sa iti lingi ranile e chiar langa: Baraka Lounge.

Tot aici, la terasa la Baraka se va organiza un After Contest Party cu ajutorul celor de la Tralala Events. Jackhammer Jesus si Sir Smackwell sunt cei care vor lua platanele in mana si vor da drumul la distractie.

Asa ca sambata ii dai talpa pana in Skatepark Herastru, unde ne vedem la concurs si apoi pe terasa.

Informatii la telefonul 0750SPRITE.