Spune „DA” în acest weekend! Elton John se va căsători cu partenerul său de viaţă

Apropo.ro / 18.12.2014, 12:14
Spune
Cântăreţul britanic Elton John se va căsători cu partenerul său de viaţă, producătorul de film David Furnish, într-o ceremonie discretă, care va fi organizată în reşedinţa pe care cuplul o deţine în Windsor, un oraş din comitatul Berkshire.
Agentul de presă al artistului britanic, o veritabilă legendă a muzicii pop, a confirmat pentru publicaţia Us Magazine, miercuri seară, că Elton John şi David Furnish au decis să se căsătorească, profitând de recenta legalizare, în luna martie, a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex în Marea Britanie, informează contactmusic.com.
 
Elton John, în vârstă de 67 de ani, se află într-o uniune civilă cu David Furnish, în vârstă de 52 de ani, încă din 2005 şi au o relaţie care a început în urmă cu 21 de ani. Cei doi au împreună doi fii – Zachary, în vârstă de trei ani, şi Elijah, în vârstă de un an -, care, potrivit presei britanice, vor fi purtătorii de verighete la ceremonia de nuntă a părinţilor lor.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Cuplul a invitat 50 de rude şi prieteni, iar printre vedetele care vor participa la eveniment se află şi câteva nume sonore, precum David şi Victoria Beckham, Elizabeth Hurley şi Ozzy şi Sharon Osbourne, scrie Mediafax.
 
Pe 21 decembrie 2005, Elton John şi David Furnish au alcătuit unul dintre primele cupluri gay care şi-au unit destinele în Marea Britanie, în momentul în care guvernul din această ţară a legalizat parteneriatele civile între persoanele de acelaşi sex.
Elton John militează de mulţi ani pentru respectarea drepturilor persoanelor gay în Marea Britanie şi în Ucraina, ţară care i-a refuzat în 2009 dreptul de a adopta un copil, din cauza vârstei şi a stării sale civile.