Squeezebox, acum si in Europa

Apropo.ro / 01.06.2007, 15:48
Squeezebox, acum si in Europa
Logitech® Squeezebox™ beneficiaza acum de rețeaua de distribuție pan-europeana a Logitech, punându-l la vânzare în magazinele de pe continent. Disponibil pâna acum numai prin Internet, Squeezebox este o cale accesibila de a transfera muzica digitala de calitate și radioul prin

Logitech® Squeezebox™ beneficiaza acum de rețeaua de distribuție pan-europeana a Logitech, punându-l la vânzare în magazinele de pe continent. Disponibil pâna acum numai prin Internet, Squeezebox este o cale accesibila de a transfera muzica digitala de calitate și radioul prin Internet la orice sistem stereo de acasa.

Squeezebox este o un membru recent al familiei de produse Logitech care se adreseaza pieței emergente a sistemelor muzicale wireless. Succesul la audiofilii avizați a fost garantat de calitatea audio și de flexibilitatea software-ului care îl susține, îmbunatațit în fiecare zi prin colaborarea cu comunitatea de developatori open source.

Lanțul de distribuție al Logitech va face disponibil Squeezebox din Marea Britanie și Irlanda pâna în Israel și Orientul Mijlociu, din Finlanda pâna în Africa de Sud.

Sarah Waldmann, Product Manager pentru muzica digitala a afirmat: „Logitech își consolideaza forța pe piața de periferice personale aflata într-o continua dezvoltare. Combinam inovația în muzica digitala și controlul divertismentului de acasa pentru a crea noi moduri de audiție a muzicii și de a accesa numeroase servicii de muzica online. Calitatea și varietatea muzicii oferite de Squeezebox a fost un mister pentru audiofili. Misterul a fost acum dezvaluit.”

Park Associates estimeaza ca, în 2006, veniturile din descarcarea de muzica, radio online și serviciile de muzica cu subscripție au ajuns la suma de 1 miliard de dolari numai în Statele Unite. Se preconizeaza o creștere de peste 3 miliarde de dolari în Statele Unite pâna în 2010. Aceste date nu includ veniturile pe segmentul hardware de adaptoare necesare și telecomenzi, oferind doar indicatori ai potențialului pieței careia Logitech se adreseaza.

Stilatul Squeezebox permite oamenilor sa redea o gama larga de fișiere de muzica digitala – cuprinzând și formate necompresate, printr-o conexiune de rețea wireless de 802.11g sau Ethernet, eliberându-i de restricțiile cablurilor și conectorilor pentru a se bucura în voie de muzica. Arata bine oriunde în casa, fie ca este conectat la un sistem hi-fi sau la boxe și reda formate precum MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC și Ogg.

Pe lânga redarea muzicii din colecțiile personale ale oamenilor, Squeezebox include un director de mii de posturi radio de Internet și conține alte servicii de muzica online cum ar fi MP3tunes Music Locker, unde poți stoca toata colecția de muzica și de unde o poți accesa cu ajutorul Squeezebox. Produsul permite acces la toate aceste resurse de Internet chiar și fara un calculator.

Preț și disponibiltate

Squeezebox este disponibil în magazinele selectate din Europei la un preț recomandat de 299,99 Euro.