Stagiara (La Stagiaire), un nou serial franţuzesc, la DIVA

De: Mioara Tronaru / 01.08.2019, 12:04
Stagiara (La Stagiaire),  un nou serial franţuzesc, la DIVA
După ce a fost încarcerată pe nedrept, Constance Mayer (interpretată de Michèle Bernier) se hotărăşte să îşi schimbe cariera. După vârsta de 50 de ani, fosta fermieră obţine diploma în drept şi se mută in Marseille pentru stagiu obligatoriu de practică sub îndrumarea severului judecător Frédéric Filiponi (interpretat de Arié Elmaleh). Stagiara (La Stagiaire) este un nou serial franţuzesc, care începe în premieră la DIVA, din 5 august. Primele patru sezoane sunt programate în intervalul luni-vineri, de la ora 18:00.

Aceast serial franţuzesc a fost conceput iniţial ca film, dar datorită succesului, a fost transformat într-un serial cu aceleaşi personaje. Întreg serialul este condus de curioasa şi empatica stagiară, care îi uimeşte pe toţi cu bunătatea şi spiritul ei.

Pe parcursul a celor 4 sezoane, publicul descoperă diferite faţete ale personajului. Scopul ei este să respecte omul şi justiţia, să gândească înainte să acţioneze şi descopere întotdeauna adevărul, să lupte împotriva probelor când instinctul o îndeamă, să înfrunte prejudecăţi şi să ţină piept superiorilor şi opiniei publice. Fiecare episod tratează un caz diferit, o tragedie, care vine la pachet cu mustrări de conştiinţă şi o încălcare a legii.

Tags: