Stagiune de vara la Teatrul National de Opereta

Apropo.ro / 11.07.2007, 12:38
Stagiune de vara la Teatrul National de Opereta
Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" va prezenta in aceasta vara in fiecare joi, incepand din 12 iulie, spectacole in fata sediului Teatrului National din Bucuresti. "Opereta de joi seara" va include concerte, fragmente din operete celebre si recitaluri sustinute de artisti ai Operetei si


Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” va prezenta in aceasta vara in fiecare joi, incepand din 12 iulie, spectacole in fata sediului Teatrului National din Bucuresti.

„Opereta de joi seara” va include concerte, fragmente din operete celebre si recitaluri sustinute de artisti ai Operetei si invitați speciali.

La spectacolele de joi, parcarea din fata Operetei va fi degajata si vor fi amplasate scaune pentru public.

Pe 12 iulie, la concertul de deschidere a stagiunii estivale, spectatorii i-au putut vedea, printre altii, pe Valentino Tiron, Amelia Antoniu, Mioara Manea-Arvunescu si Gladiola Nitulescu, în fragmente din operetele „Secretul lui Marco Polo” de Francis Lopez, „Silvia” de Emmerich Kalman, „Valurile Dunarii” de George Grigoriu, „Vant de libertate” de Isaac Dunaevski si „Bal la Savoy” de Paul Abraham. A acompaniat Orchestra Concertino, formatie a Teatrului National de Opereta condusa de violonistul Eugen Mirescu.

Intrarea este libera!

Tags: