Stai într-un picior, pentru a câștiga noul BMW X1!

De: Carmen Ulian / 21.03.2014, 16:30
Pentru promovarea noului BMW... s-a organizat un concurs în China, ce avea ca premiu chiar o mașină. Concurenții au avut multe de îndurat pentru a câștiga premiul cel mare.

Wu Deqi din China este fericitul posesor al unei mașini BMQ X1, în valoare de aproape 35.000 de euro, pe care l-a câștigat după ce a învins alți 20 de concurenți. Ei au fost puși să stea într-un picior… cât de mult pot. Wu a reușit să stea pe un picior 7 ore și 26 de minute.

Pentru ca distractie si pentru ca informatie! Noi te placem, tu ne PLACI?

După chinul îndurat, Wu ar putea intra și în Cartea Recordurilor. Titlul actual este deținut de Suresh Joachim, care a reușit să stea într-un picior 7 de ore și 40 de minute.

concurs

concurs

În concurs s-au înscris mulți participanți, fiind mânați de gândul că este o probă ușoară și că vor reuși. Nu a fost așa. Rând pe rând, au fost eliminați. Nu au avut voie să miște talpa piciorului de pe asfalt. Au trișat, au și ieșit din concurs. Nu au avut voie nici să schimbe piciorul, dar au fost lăsați să aibă un punct de sprijin și cu mâna. Fă și tu testul și spune-ne cât ai reușit să stai într-un picior!