Stan: Transferul lui Szekely e un subiect umflat

Apropo.ro / 08.01.2008, 10:12
Stan: Transferul lui Szekely e un subiect umflat
Marius Stan spune ca transferul lui Janos Szekely este un subiect umflat, precizand ca nu a negociat vanzarea acestuia

Presedintele clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat ca transferul atacantului Janos Szekely este un subiect umflat, precizand ca nu a negociat vanzarea acestuia cu nicio grupare din tara pana in momentul de fata.

"Nu exista o oferta concreta pentru el de la Rapid sau de la alta echipa din tara. E un subiect umflat in ultimele zile. Exista interes pentru el, stim asta, dar nu s-a negociat nimic. Este un jucator tentant pentru cateva echipe si atat", a spus Stan.

Referitor la intentia actionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, de a plati 1 milion de euro in schimbul lui Szekely, Marius Stan a mentionat ca negocierile ar putea incepe de la aceasta suma, dar ca valoarea acestuia este alta. "Sa vireze domnul Copos milionul de euro in cont si dupa aia incepem si discutam. Daca ar vira suma am intelege si noi ca il intereseaza jucatorul. Dar oricum, valoarea lui este alta. Flerul imi spune insa ca declaratiile lui Copos fac parte dintr-o strategie", a explicat Marius Stan.

Oficialul galatean a precizat ca in momentul de fata exista discutii pentru cedarea atacantului la un club din strainatate. El a refuzat sa mentioneze numele clubului, dar a afirmat totusi ca suma se apropie de 2 milioane de euro. "Nu pot sa il umflu eu mai mult decat e cazul. Noi avem discutii destul de avansate cu o echipa de afara si asteptam sa se finalizeze. Iar suma pentru care se discuta se apropie de 2 milioane. E un club din est, mai mult nu pot sa spun. Si nu este Serif Tiraspol", a adaugat Marius Stan.