“Stand-up Express” revine la Comedy Central Extra cu trei umorişti români

Apropo.ro / 06.11.2014, 14:01
“Stand-up Express” revine la Comedy Central Extra cu trei umorişti români
Comedy Central Extra anunţă că, începând cu 7 noiembrie, va fi difuzat al doilea sezon al “Stand-up Express”.

“Stand-Up Express” este prima producţie in-house a canalului Extra Comedy Central, care conţine 15-30 minute de stand-up compedy ale diferiţilor actori de comedie din întreaga Europă. În timp ce fiecare dintre ei este extrem de amuzant, fiecare interpret şi episod are propriul său stil varietat de glume. Printre comedianţii de stand-up ce provin din mai multe ţări, Radu Isac, Sergiu Floroaia şi Toma Alexandru vor fi participanţii români care vor performa în cel de-al doilea sezon, în limba engleză.

Stand-up Express este unul dintre cele mai mari spectacole de comedie difuzat într-o limbă de circulaţie internaţională şi prezintă unii dintre cei mai buni umorişti, dând Romanilor posibilitatea de a prezenta spectacole unice, în limba engleză. Mai mult, este o panoramă internaţională în domeniul stand-up.

Noul sezon va debuta cu Radu Isac, pe 7 noiembrie 2014, la ora 22:10, pe Comedy Central Extra. Radu Isaac este unul dintre primii umorişti români care a prezentat show-uri în cluburile americane. El a trăit în Los Angeles timp de patru luni, iar în acest timp a performat în mai multe cluburi, unele dintre cele mai cunoscute in domeniu, cum ar fi: Comedie Store, The Laugh Factory sau The Improv.

Radu este originar din Vaslui şi s-a mutat în Bucureşti cu scopul de a termina studiile economice. În 2006 a  performat la Cafe Deko şi de atunci preferinţele sale profesionale s-au schimbat. Cu mulţi ani de experienţă şi spectacole, pentru Radu un stand up comedy este o cameră plină, râsete şi aplauzele.

Al doilea sezon va continua cu Sergiu Floroaia, pe 14 noiembrie, la 22:10. Sergiu Floroaia este un stand-up comedian român, scriitor de benzi desenate, cunoscut pentru parodii muzicale şi apariţii TV, inclusiv la Comedy Central Extra. La o citire a frazelor scrute şi amuzante ale lui Sergiu se poate observa o sinergie uimitoare de inteligenţă şi vulgaritate, agerime, jocuri de cuvinte şi înţelepciune. Prin citirea sau ascultarea glumelor sale, veţi ajunge să vă bucuraţi de unele dintre cele mai meticuloase jocuri de cuvinte atât de amuzante, încât te vor face să râzi de ceva nepotrivit.

Sergiu a început să facă stand up comedy în 2006, într-o seară la Cafe Deko. Influenţele sale timpurii au fost Steven Wright, Demetri Martin, Jimmy Carr şi mai târziu, Anthony Jeselnik.

Toma Alexandru, un alt actor bun de comedie, cu mai mult de 8 ani de experienţă, va fi, de asemenea, printre umoriştii care vor face show în timpul celui de-al doilea sezon Stand-up Extra. Toma este arhitect, designer grafic, actor de comedie şi scriitor de benzi desenate. Şi-a început cariera de actor de comedie în 2004, la Cafe Deko, iar în 2010, a câştigat premiul King Gond, oferit de Comedy Store din Londra, unde a concurat împotriva altor 29. El va performa pe 21 noiembrie, la 22:10, pe Extra Comedy Central.