Stânga spera într-o prima victorie în acest sezon

Apropo.ro / 12.08.2006, 14:34
Stânga spera într-o prima victorie în acest sezon
Antrenorul-jucator Ovidiu Stânga spera ca Universitatea Craiova sa obțina prima victorie din acest sezon în meciul cu FC Argeș, programat sâmbata, la ora 20.00, pe teren propriu, în etapa a III-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Trebuie sa punem presiune pe

Antrenorul-jucator Ovidiu Stânga spera ca Universitatea Craiova sa obțina prima victorie din acest sezon în meciul cu FC Argeș, programat sâmbata, la ora 20.00, pe teren propriu, în etapa a III-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Trebuie sa punem presiune pe adversari, pentru ca numai așa putem obține prima victorie în acest campionat. Sper ca elevii și, în același timp, colegii mei sa fi învațat ceva din cele doua meciuri de pâna acum din prima liga. Daca ne vom concentra în fața porții, cu siguranța vom învinge”, a afirmat Stânga.

Tehnicianul formației oltene a subliniat ca își va conduce echipa din teren la meciul cu FC Argeș și a precizat ca nu are probleme de lot în afara de accidentarile mai vechi ale lui Costea II, Andrei Ionescu și Madalin Ciuca. „Voi evolua și eu cu FC Argeș, chiar daca nu am facut prea multa pregatire în ultimul timp. Sper ca lumea sa vina alaturi de noi, deoarece este un meci foarte important, cu o echipa ambițioasa și care, cred eu, va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat. Nu sunt îngrijorat pentru partida pierduta în pregatiri cu 0-3. Altul va fi jocul acum”, a punctat Ovidiu Stânga.

Președintele executiv al Universitații, Gheorghița Geolgau, spera ca în meciul cu FC Argeș „profesorul sa-și învinga elevul”, aluzie la faptul ca patronul gruparii oltene, Adrian Mititelu, a fost cel care i-a convins pe principalii acționari ai clubului piteștean, frații Penescu, sa investeasca în fotbal, firma acestora sponsorizând și Universitatea Craiova, cu 150.000 de dolari pe an.

„Acești tineri jucatori au nevoie de o victorie și sunt convins ca o pot obține cu FC Argeș. Chiar daca piteștenii au o echipa mult mai experimentata, ambiția olteneasca își poate pune amprenta pe rezultatul partidei de mâine”, a adaugat Geolgau.

Mediafax