Stânga: Victoria ne da putere pentru urmatoarele meciuri

Apropo.ro / 13.08.2006, 13:56
Stânga: Victoria ne da putere pentru urmatoarele meciuri
Antrenorul-jucator al echipei Universitatea Craiova, Ovidiu Stânga, a declarat ca victoria din meciul cu FC Argeș, scor 3-1, în etapa a III-a a Ligii I, va da putere jucatorilor sai în perspectiva urmatoarelor meciuri, când oltenii vor întâlni Rapid și Dinamo, transmite

Antrenorul-jucator al echipei Universitatea Craiova, Ovidiu Stânga, a declarat ca victoria din meciul cu FC Argeș, scor 3-1, în etapa a III-a a Ligii I, va da putere jucatorilor sai în perspectiva urmatoarelor meciuri, când oltenii vor întâlni Rapid și Dinamo, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Sunt bucuros pentru aceasta victorie, pentru ca am reușit sa ne cream, în sfârșit, ocazii, dar ocaziile vin numai atunci când îți pui adversarul sub presiune și ai o posesie buna. A fost o victorie frumoasa și muncita, pe care o dedicam suporterilor și care ne da putere pentru a aborda urmatoarele meciuri cu o mai mare responsabilitate și încredere. Dar asta nu înseamna ca sunt dinainte câștigate, trebuie pregatite cu mare atenție, pentru ca orice greșeala te costa”, a spus Stânga.

Antrenorul Universitații a bifat primele minute în Liga I, dupa revenirea echipei oltene în primul eșalon. „Eu nu am fost la parametrii maximi, asta și din cauza problemelor medicale, însa atât cât joc, sper sa arat ca pot ajuta echipa în momentele dificile”, a punctat Ovidiu Stânga.

Portarul Mircea Bornescu s-a declarat foarte fericit pentru prima victorie obținuta ca jucator în Liga I. „Ma așteptam la un scor așa de bun, pentru ca și revenirea lui Ovidiu în aceasta saptamâna ne-a dat mai multa încredere. Veți vedea ca și la Rapid vom face un meci mare și nu vom pierde”, a spus Bornescu.

Jucatorul Mihai Dina, autorul primului gol al meciului de sâmbata, s-a aratat bucuros de faptul ca a fost primul marcator al Universitații dupa revenirea în primul eșalon. „Ma bucur ca eu am fost cel care a reușit sa sparga gheața în Liga I. Chiar daca nu am mai înscris din turul campionatului trecut, acest gol îmi va da aripi. Îi dedic reușita lui nea Ovi (n.r. – Ovidiu Stânga), care a avut foarte multa încredere în mine în aceasta perioada”, a menționat Dina.

Patronul Universitații Craiova, Adrian Mititelu, s-a aratat mulțumit de jocul echipei, chiar daca în repriza a doua au fost unele momente de cadere. „Echipa a început sa joace, în ciuda tuturor celor care ne vorbeau de rau. Este numai începutul. În urmatoarele meciuri Craiova va fi din ce în ce mai buna. Imaginați-va cum va arata echipa când vor intra și Andrei Ionescu și Costea, și ceilalți. Dupa ocaziile avute, scorul trebuia sa fie 8-4. Știam ca vom învinge, pentru ca am avut un vis foarte frumos și eu cred foarte mult în vise. Nu va pot spune ce am visat, dar eu când visez de bine se adeverește”, a punctat Mititelu.

Mediafax