Stanley Tucci a povestit într-un interviu recent despre lupta lui cu cancerul

De: Nicoleta Lepădatu / 05.09.2021, 13:25
Stanley Tucci a povestit într-un interviu recent despre lupta lui cu cancerul

Stanley Tucci, printre ale cărui roluri se află și cele din „The Hunger Games” și „Supernova”, a vorbit despre diagnosticul pe care l-a primit și tratamentul pentru cancer pe care a fost nevoit să îl urmeze, într-un interviu recent pentru revista Vera.

Stanley Tucci a spus că a fost diagnosticat în urmă cu trei ani cu o tumoare la baza limbii. Formațiunea „era prea mare pentru a putea fi operată” și nu putea fi tratată decât cu „doze mari de radiații și chimio”.

După ce prima sa soție Kate Spath-Tucci a trecut printr-o experiență similară, în urmă cu mai bine de un deceniu, când a fost diagnosticată cu cancer la sân, actorul a declarat că a fost terifiat de veste. „Aș fi jurat că nu voi putea trece niciodată prin așa ceva, pentru că prima mea soție a murit de cancer și a fost îngrozitor să o urmăresc urmând aceste tratamente ani de zile”, a spus Tucci. Kate Spath-Tucci a murit în 2009, la vârsta de 47 de ani.

Stanley Tucci a spus că tratamentul său a implicat la un moment dat hrănirea printr-un tub.

„Copiii au fost grozavi, dar le-a fost greu”, a spus el. „Am avut un tub de alimentare timp de șase luni. Abia am reușit să ajung la festivitatea de absolvire a liceului gemenilor. ”

Tucci a spus că tratamentul său împotriva cancerului a avut succes. El a spus că acum se simte mai bătrân, după această experiență.

„Cancerul te face să-ți fie mai frică și mai puțin frică în același timp. Mă simt mult mai în vârstă decât înainte de a fi bolnav. Dar totuși vrei să mergi înainte și să faci în așa fel încât lucrurile să iasă bine. ”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Colin Firth și Stanley Tucci, parteneri de-o viață în drama “Supernova”