Stanoiu, din nou la CNSAS

Apropo.ro / 22.09.2006, 14:24
Stanoiu, din nou la CNSAS
Rodica Stanoiu a petrecut, vineri, trei ore în sediul CNSAS, atât la intrare, cât și la ieșire fiind însoțita de doua garzi de corp care sa o protejeze de jurnaliști și refuzând sa dea vreo declarație. Cu o zi în

Rodica Stanoiu a petrecut, vineri, trei ore în sediul CNSAS, atât la intrare, cât și la ieșire fiind însoțita de doua garzi de corp care sa o protejeze de jurnaliști și refuzând sa dea vreo declarație.

Cu o zi în urma, Mircea Dinescu, membru în Colegiul CNSAS, anunța ca grafologul angajat de Consiliu pentru a expertiza documentele atribuite unor posibili foști colaboratori, care însa nu și le asuma, a confirmat ca scrisul de mâna ce se regasește în notele despre care se spune ca aparțin Rodicai Stanoiu seamana cu scrisul acesteia. Conform lui Dinescu, expertul a declarat ca scrisul din notele atribuite Rodicai Stanoiu „seamana” cu cel al senatorului PSD, fara a i se spune acestuia în ce speța se pronunța.

Potrivit unor surse din CNSAS, Rodica Stanoiu a venit, vineri, la sediul instituției, în jurul orei 9.30. La intrare a refuzat sa faca vreo declarație. Stanoiu a ieșit dupa aproape trei ore, la finalul unei conferințe de presa organizate pe trotuarul din fața instituției de catre Cazimir Ionescu, membru în Colegiul CNSAS.
Mediafax