Star Maraton de Revelion

Apropo.ro / 29.12.2011, 00:00
Star Maraton de Revelion
Revelionul de la PRO TV va reuni toate superlativele muzicii şi diverstimentului anului care se încheie.

Amfitrion al petrecerii va fi Liviu Vârciu, bântuit de senzaţia că, între atâtea talente, el nu are niciunul. Ca prezentator el va fi secondat de doua prezenţe feminine deghizate în îngeraş şi drăcuşor: Jojo, actriţa de la „Serviciul Român de Comedie” şi Cocuţa, coregrafa de la „Dansez pentru tine”. Telespectatorii PRO TV se vor întâlni în ultima noapte din an cu barmanul Luca Valentin, Veveriţele Vesele, Fraţii Păunescu, magicienii Bianca si Eduard Malita, Ştefan Florescu, care a pregătit o serie de jonglerii spectaculoase, beatboxerul Cosmin Agache, imitatorul Cosofret, Rareş Deac, care a impresionat cu mişcările sale de abdomen, Florin Hărşan, cel care a dovedit că tunsul se poate face şi într-o super viteză, dansatorii Robo şi Valentin Păun, dar şi Valentin Dinu, care va cânta în duet cu Alina Dincă. „Vocea României” va răsuna şi în noaptea dintre ani! Concurenţii au pregătit un concert în toată regula. Vor cânta Iulian Canaf, Marcel Lovin împreună cu prietenul său Anthony Icuagu, cele două cupluri de îndrăgostit: Cristina Vasiu şi Robert Patai şi Vlad Stoia alături de Beatrice Vlădan. Daniel (Max) Dragomir, cel mai energic concurent de la „Vocea României”, vine şi el, va veni şi Aldo Blaga, dar şi Oana Brutaru alături de Sebastian şi Maximilian Muntean.

„Live Revolution” în Piaţa Revoluţiei
Ca de fiecare dată, Piaţa Revoluţiei va fi plină la trecerea dintre 2011 spre 2012 pentru că ProFM şi PRO TV păstrează tradiţia oferind un super concert „Live Revolution” cu cele mai tari şi mai de succes trupe din România. LaLa Band va face un super show alături de Voltaj, de DJ-ul ProFM CRBL şi de juraţii Smiley şi Loredana, pe care telespectatorii PRO TV îi urmăresc la „Vocea României”. Loredana va fi prezentă pe scenă şi va oferi un concert senzaţional chiar la miezul nopţii. DJ ProFM Marius Onuc va deschide seara „Live Revolution” cu un mix marca ProFM, iar apoi va intra în scenă prezentatorul evenimentului, George Vintilă, care îi aşteaptă pe toţi cei cu energie de party să se distreze şi să deschidă şampania alături de ProFM şi PRO TV.

SRC împarte premii de Revelion
Toni Grecu şi echipa de la „Serviciul Român de Comedie” se pregăteşte de gală şi desemnează „Superlativele anului 2011”. Cu prezentatoare sexy la cârma ediţiei, Bianca (Aniela), Mimi (Alexandra Timofte), Gina (Jojo), Larisa (Lia) şi Ildiko (Bety), SRC va invita în scenă, pe rând, pentru a face urări lângă brad, personalităţi care au făcut cea mai mare comedie în viaţa publică românească. Cel mai înjurat şi criticat român, Emil Boc (Claudiu Maier) vine pentru a spune o urătură pentru toţi cei pe care i-a suparat în 2011. Cea mai vizionată emisiune TV în 2011, „Românii au talent”, îşi găseşte şi ea naşul la SRC: agenţii lui Toni Grecu vor premia show-ul sub denumirea „Românii n-au talent”, iar Adrian Tztz (1 Q Sapro) face o urare pe ritmuri de hip-hop. Cea mai mare catastrofă în 2011 va fi desemnat examenul de bacalaureat: doi elevi repetenţi (Claudiu Maier şi Cosmin Natanticu) vor cânta, în vreme ce invitatul lui Toni Grecu, Ionuţ Tănase (partenerul lui Jojo şi câştigătorul de la „Dansez pentru tine”), va dansa breakdance.