„Star Wars 7” va fi lansat în 2015

De: Gabriela Voicu / 08.11.2013, 13:30
Mult-așteptatul film "Star Wars 7" va fi lansat pe 18 decembrie 2015, după cum au confirmat reprezentanții Disney.

Mult-așteptatul film Star Wars 7 va fi lansat pe 18 decembrie 2015, după cum au confirmat reprezentanții Disney.

Alan Horn, președintele Walt Disney Studios, a confirmat data lansării și a declarat că filmul va anima cu siguranță perioada sărbătorilor de iarnă, întrucât echipa de la filmări se va asigura că până atunci va realiza o producție excepțională.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Filmările pentru Stars Wars 7 vor începe la Pinewood Studios din Londra, în primăvara anului viitor. Echipa a început deja să lucreze la costume și decoruri.

„Star Wars 7” va fi lansat în 2015

De mâine, 9 noiembrie, audițiile vor avea loc în Irlanda și Marea Britanie, începând din Bristol și continuând în Manchester, Londra, Glasgow și Dublin, unde sunt căutați actori „frumoși, inteligenți și atletici” pentru a apărea în blockbuster-ul lui J.J. Abrams.

Disney, care a cumpărat drepturile asupra francizei în octombrie 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, plănuiește să creeze o trilogie, dar și câteva filme care fac referire la originile Star Wars și care se vor concentra pe personajele clasice Yoda, Han Solo și Boba Fett. Toate acestea, vor deschide o nouă eră în care câte un film din seria Star Wars va fi lansat în fiecare an, începand cu 2015.