“Star Wars: Episode VIII” va fi lansat în 2017

De: Nicoleta Nicolae / 24.01.2016, 07:00

“Star Wars: Episode VIII” va fi lansat în 2017
Cu nouă luni mai târziu decât fusese anunţat iniţial, următorul film din franciza “Star Wars” va fi lansat pe 15 decembrie 2017.


Din motive strategice, data lansării peliculei a fost amânată pentru perioada sărbătorilor de iarnă. În acest mod, studiourile Disney respectă reţeta de succes de la lansarea ”Star Wars: The Force Awakens”, a cărui lansare în decembrie anul trecut s-a dovedit a fi extrem de profitabilă.

Acesta a devenit cel mai profitabil film din istorie în Statele Unite, cu încasări de 852 de milioane de dolari.

Filmările pentru ”Star Wars: Episde VIII” vor începe luna viitoare în Londra. J.J Abrams nu va mai regiza viitoarea producţie, fiind confirmat pentru regie şi scenariu Rian Johnson. În plus, acesta scrie deja scenariul şi pentru “Star Wars: Episode IX”. J.J Abrams va fi doar producătorul executiv al producţiei.

Alte detalii privind episodul VIII al francizei se referă la actorii din distribuţie. Cei pe care i-am văzut în “The Force Awakens” vor reveni cu siguranţă, după cum au anunţat mai multe publicaţii din America.

Şi dacă foarte multe personaje cunoscute vor fi angrenate în noi aventuri, episodul VIII aduce şi o mulţime de personaje noi. Există zvonuri potrivit cărora producătorii s-ar afla în căutarea unei actriţe care să joace rolul unei eroine puternice, despre care se va afla că este fiica lui Han Solo.

Benicio del Toro a anunţat că va juca în ”Star Wars: Episode VIII” un rol negativ.

Tot presa a aflat că denumirea noului film va fi ”Space Bear”, dar cel mai probabil titlul va fi modificat.