Star Wars: Lethal Alliance

Apropo.ro / 18.08.2006, 17:32
Star Wars: Lethal Alliance
Primul joc original Star Wars, dezvoltat exclusiv pentru consolele mobile PSP® si Nintendo DS™ va aparea pe piata in decembrie 2006. Ubisoft, unul dintre cei mai importanti editori de jocuri video, a anuntat Star Wars: Lethal AllianceTM, un joc de aventuri dezvoltat exclusiv

Primul joc original Star Wars, dezvoltat exclusiv pentru consolele mobile PSP® si Nintendo DS™ va aparea pe piata in decembrie 2006.

Ubisoft, unul dintre cei mai importanti editori de jocuri video, a anuntat Star Wars: Lethal AllianceTM, un joc de aventuri dezvoltat exclusiv pentru PSP® (PlayStation®Portable) si Nintendo DS™ de catre studiourile Ubisoft din Montreal si Casablanca. Prevazut a fi lansat in luna decembrie, Star Wars: Lethal Alliance este o creatie originala Ubisoft ce are la baza un contract de licenta incheiat pe termen lung cu LucasArts.

Actiunea din Star Wars: Lethal Alliance, este plasata intre Episodul III Revenge of the Sith si Episodul IV A New Hope. Jucatorii vor experimenta un gameplay de echipa, intruchipandu-i atat pe Twi’lek Rianna Saren, cat si pe robotul sau protector Zeeo. Aflata in slujba Aliantei, aceasta pereche fatala trebuie sa coopereze in permanenta pentru a reusi sa se infiltreze pe planetele Imperiului si in legiunile de lupta alcatuite din dusmani cruzi. Principalul scop al acestor doi eroi este acela de a descoperi locatia armei secrete a Imperiului – Steaua Mortii.

” Este o onoare pentru Ubisoft sa prezinte Star Wars, un joc captivant si inovator, primul joc original al acestei francize legendare care dispune de toate avantajele oferite de sistemele PSP si DS”, a afirmat Serge Hascoet, Chief Creative Officer la Ubisoft. „Am lucrat indeaproape cu echipele LucasArts pentru a dezvolta un joc care sa revolutioneze universul Star Wars, si care sa dezlege o parte din misterele ce au captivat timp de decenii milioane de fani.”

Elemente cheie:

Lupte de echipa: Jucatorii pot combina armamentul de elita si calitatile acrobatice de care dispune Rianna cu sistemul de aparare si abilitatile de a se conecta la computerele inamicilor, cu care este prevazut Zeeo pentru a alcatui o echipa imbatabila. Pentru a indeplini misiunile si pentru a descoperi planurile ce vor conduce eroii catre Steaua Mortii, este obligatoriu ca cele doua personaje sa colaboreze.

Joc epic si actiune cinematica: De pe planeta haotica Coruscant si pana la aleile parafuite si periculoase din Mos Eisley, misiunile vor fi duse la bun sfarsit daca Rianna si Zeeo vor folosi arsenalul de trucuri pe care il au la dispozitie: deghizari holografice pentru a pacali garzile imperiale, capturare de tunuri cu bataie lunga si pilotarea unor aparate de zbor care sa ii salveze de la moarte in fata bestiilor carnivore.

Primul joc original Star Wars dezvoltat exclusiv pentru sistemele mobile: Pe langa calitatea pe care o ofera sistemele PSP si Nintendo DS, modul multiplayer contribuie la intensificarea gameplay-ul de cooperare.

Decoruri si personaje legendare: Misiunea te va conduce catre destinatii clasice precum Steaua Mortii si Tatooine, si catre locatii nemaintalnite din Despayre, Danuta si Alderaan. In fiecare loc te vei intalni cu personaje si specii Star Wars de neuitat printre care: Boba Fett, Kyle Katarn, printesa Leia Organa, Darth Vader, ofiteri Imperiali, Rodiani, Quarren si soldati in trupele de asalt.