Starea lui Maradona s-a îmbunatațit

Apropo.ro / 24.04.2004, 12:35
Starea lui Maradona s-a îmbunatațit
Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona, spitalizat, duminica, în urma unor probleme cardiace și pulmonare, a fost deconectat de la aparatul care îl ajuta sa respire, au anunțat, vineri, medicii de la clinica din Buenos Aires, citați de AFP. "Asistența

Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona, spitalizat, duminica, în urma unor probleme cardiace și pulmonare, a fost deconectat de la aparatul care îl ajuta sa respire, au anunțat, vineri, medicii de la clinica din Buenos Aires, citați de AFP.

„Asistența respiratorie mecanica a fost oprita. Totuși, el va fi ajutat în continuare cu o masca cu oxigen”, se arata într-un buletin medical.

Potrivit acestui buletin, pneumonia de care sufera Maradona evolueaza favorabil din punct de vedere clinic și radiologic, ramînînd totuși grava. Maradona are nevoie în continuare de o medicație speciala, în vederea menținerii stabilitații funcției cardiovasculare. Fostului fotbalist îi sînt administrate antibiotice și sedative, ultimele în doze mai scazute decît cele utilizate la internarea sa.

Nici de aceasta data medicii nu ofera un pronostic privind starea lui Maradona. De la spitalizarea acestuia, fiecare buletin medical dat publicitații de clinica din Buenos Aires se încheie cu precizarea ca medicii sînt în continuare rezervați.

Mediafax