Starea lui Michael Schumacher este stabilă!

Apropo.ro / 01.01.2014, 16:00
Starea lui Michael Schumacher este stabilă!
Sabine Kehm, atașatul de presă al lui Michael Schumacher, a declarat că situația pilotului a fost stabilă în cursul nopții de marți spre miercuri și în această dimineață, adăugând că aceasta este o veste bună.

„Situația a fost stabilă în cursul nopții și în această dimineață, iar aceasta este o veste bună. Nu va fi vreo conferință de presă decât dacă va exista vreo schimbare. Doar medicii pot discuta despre acest subiect. Situația rămâne critică”, a declarat Kehm, într-o scurtă intervenție în fața spitalului din Grenoble.

Kehm a menționat că familia a petrecut noaptea aproape de Michael Schumacher și a precizat că nu va mai face niciun comentariu.

Michael Schumacher

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav la cap într-un accident suferit în stațiunea franceză Meribel, a fost operat pentru a doua oară, în noaptea de duminică spre luni.

„El avea un traumatism cranian grav cu comă, la sosire, fiind necesară imediat o intervenție chirurgicală”, a anunțat, duminică seară, CHU, într-un comunicat.

Cu aproximativ trei ore înainte de comunicatul CHU, autoritățile din Meribel au anunțat că Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, dar viața nu îi este în pericol. Jandarmeria montană din Courcheval, care a intervenit după accidentul lui Schumacher, a precizat tot atunci că germanul a suferit „un traumatism cranian sever”.

Citește mai multe pe Mediafax.ro!