„Starea Naţiei“ revine pe TV: cu ce post a semnat Dragoş Pătraru

De: Cristiana Trifu / 03.08.2018, 11:11
„Starea Naţiei“ revine pe TV: cu ce post a semnat Dragoş Pătraru
Emisiunea „Starea Naţiei“ va reveni pe micile ecrane în luna august. Dragoş Pătraru a ajuns la o înţelegere cu un post comercial, după ce a fost dat afară de la TVR în urma conflictului public avut cu şefa instituţiei.

Noul sezon „Starea Naţiei“ va fi difuzat de Prima TV, începând din 20 august, de la ora 22.30, potrivit paginademedia.ro.

„Abia aşteptăm să începem. E o înţelegere pe două sezoane, dar sperăm cu toţii să dureze mult mai mult. Asta şi pentru că nu vrem să ducem emisiunea chiar la toate televiziunile din România. E şansa noastră să demonstrăm ceea ce putem la o televiziune generalistă importantă. Lucrăm zi şi noapte la decor, la platou, la tot. Am făcut împreună cu partenerii noştri de la Prima TV o investiţie serioasă pentru următorul sezon, iar asta se va vedea cu siguranţă în calitatea emisiunii. Vom avea şi rubrici noi, invitaţi, au venit în echipă oameni noi, tineri, extraordinar de talentaţi. Din 20 august sper să reuşim să vă oferim, la Prima TV, o emisiune care să vă placă“, a declarat Dragoş Pătraru