Stareta unei manastiri a nascut gemene si vrea sa le abandoneze

Apropo.ro / 30.11.2011, 11:30
Stareta unei manastiri a nascut gemene si vrea sa le abandoneze
Stareta de la manastirea Tariceni din Calarasi a nascut doua fetite gemene la Spitalul "Sf. Pantelimon" din Bucuresti. Tatal fetelor este un preot de la Amara.

Stareta Sebastiana, in varsta de 40 de ani, a nascut duminica la Spitalul „Sf. Pantelimon”, doua fetite gemene. Atat mama, cat si micutele se simt bine, spun surse medicale.

Nimeni, in afara catorva maicute, nu a avut habar ca maica stareta este insarcinata. Hainele largi pe care este obligata sa le poarte au ascuns sarcina de ochii lumii.

Sebastiana a fost nevoita sa ajunga la Spital pentru a naste, insa de frica ca va fi exclusa din randul calugaritelor, aceasta doreste sa isi abandoneze gemenele.

La spital a fost vizitata de cateva maicute, dar si de preotul-tata al copiilor, despre care se spune ca este de la o parohie din Amara.

Episcopia a aflat si a hotarat sa devina femeie de rand, simpla, care sa isi ingrijeasca fetitele gemene.

Strigator la cer este faptul ca o femeie care il slujeste pe Dumnezeu este capabila sa isi doreasca sa isi paraseasca pruncii. Cazul staretei din Calarasi nu este, cu siguranta, unul singular, ci doar unul mediatizat, despre care s-a aflat. Putine lucruri mai raman neprihanite….