Start in Liga I! Vezi programul primei etape!

Apropo.ro / 31.07.2009, 11:45
Start in Liga I! Vezi programul primei etape!
Astazi vor avea loc primele doua partide din sezonul 2009-2010 al Ligii I, competitie care se anunta cel putin la fel de incendiara ca cea precedenta.

Astazi vor avea loc primele doua partide din sezonul 2009-2010 al Ligii I, competitie care se anunta cel putin la fel de incendiara ca cea precedenta, cand cei de la Unirea Urziceni au produs surpriza castigand titlul de campioni ai Romaniei.

Dupa doua sezoane in care nu au simtit gustul succesului, echipele bucurestene promit razbunare. Steaua porneste ca in fiecare an cu gandul la titlu, iar Gigi Becali isi lauda echipa dupa succesul cu Motherwell numind-o "Arsenal de Romania".

Cristi Borcea sufla si-n iaurt dupa ratarea titlului si ia exemplul celor de la Urziceni, doreste sa taca si sa faca, tinta "cainilor" fiind calificarea directa in grupele Ligii Campionilor, deci, obtinerea primului loc la finalul sezonului. Obiectivul "ros-albilor" pare destul de indraznet avand in vedere rezultatele inregistrate de elevii lui Dario Bonetti in jocurile de pregatire.

La Rapid, Viorel Hizo considera ca a gasit formula de echipa perfecta si viseaza la titlu, desi Copos ramane la fel de zgarcit si nu ii ofera "mana de lucru", giulestenii avand o campanie de achizitii destul de saraca.

Increderea "granzilor" din Capitala nu este impartasita insa si de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, care considera ca trofeul Ligii I va ramane in provincie: "Sincer? Nu cred. De fapt, ce nu cred… Eu zic ca nu! Clar, nu. Vasluiul, Timisoara, Clujul si Urziceniul se vor lupta pentru titlu… Abia pe urma vin astea din Bucuresti".

Unii se vor lupta in subsolul clasamentului, altii in fruntea lui, dar numai timpul va decide cine si-a indeplinit in cele din urma obiectivul propus la startul competitiei.

Iata programul primei etape a Ligii I:

Vineri:

International Curtea de Arges – Otelul Galati (ora 18:30, GSPTV)

Rapid – Poli Iasi (ora 20:30, Digi Sport)

Sambata:

Unirea Alba Iulia – FC Brasov (ora 18:00, netelevizat)

FC Timisoara – Gloria Bistrita (ora 19:30, GSPTV)

CFR Cluj – Unirea Urziceni (ora 20:30, Digi Sport)

U Craiova – Dinamo (21:30, GSPTV)

Duminica:

Astra Ploiesti – Pandurii Targu Jiu (ora 18:30, GSPTV)

FC Vaslui – Gaz Metan Medias (amanat)

Ceahlaul Piatra Neamt – Steaua (ora 20:45, Antena 1)

 

Mai multe detalii despre ultimele stiri din lumea sportului, pe SportLaMinut.ro

Â