Starul „Stranger Things” Joe Quinn dezvăluie câteva indicii despre episodul final al sezonului patru

De: Nicoleta Lepădatu / 20.06.2022, 13:31
Starul „Stranger Things” Joe Quinn dezvăluie câteva indicii despre episodul final al sezonului patru

Joe Quinn, starul britanic  „din Stranger Things”, a dezvăluit câteva indicii captivante despre finalul foarte așteptat al sezonului patru.

Personajul lui Quinn este Eddie Munson, care a apărut pentru prima dată la începutul celui mai recent sezon al hitului Netflix și a câștigat inimile fanilor în rolul metalistului cu părul mare care conduce Hellfire Club și cântă într-o trupă numită Corroded Coffin. Munson este, de asemenea, suspectat de crimă și acuzat de aderarea la un cult satanic.

Fără să dezvăluie prea multe, Quinn a spus ziarului The Guardian despre ultimul episod de două ore și jumătate: „Pot spune că există o scenă de chitară de o amploarea și o ambiție absolut uimitoare”.

Nu putem afla mai multe nici din răspunsul său la întrebarea privind întoarcerea sa pentru cel de-al cincilea și ultimul sezon. Joe Quinn spune: „Voi fi furios dacă nu mă vor aduce înapoi. Mi-ar plăcea, dacă mă vor primi.”

Pentru a-și documenta rolul pentru serialul Netflix, Quinn a încercat și nu a reușit să joace el însuși Dungeons and Dragons dar, în schimb, a ascultat o mulțime de muzică heavy metal, inclusiv Black Sabbath, Metallica și Dio. „Dar 99,7% din poadoaba mea capilară este perucă”, a recunoscut el.

Înainte de „Stranger Things”, Quinn era cel mai bine cunoscut pentru că a apărut într-o serie de drame britanice de epocă precum „Dickensian”, „Howard’s End” și „Les Miserables”. De asemenea, a apărut alături de Helen Mirren în rolul fiului ei în „Catherine the Great”.

El va apărea în continuare într-un film independent britanic numit „Hoard”, regizat de Luna Carmoon, și se declară copleșit de succesul „Stranger Things”.

Quinn spune: „Am văzut oameni mergând pe stradă purtând tricouri Hellfire Club, ceea ce a fost înfricoșător”.

Stranger Things, Sezonul 4 volumul 2 va fi difuzat pe Netflix de vineri, 1 iulie.

Foto: NETFLIX

CITEȘTE ȘI: