Staruri americane intr-un remake dupa Fellini

Apropo.ro / 22.08.2007, 12:39
Staruri americane intr-un remake dupa Fellini
Javier Bardem, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Catherine Zeta-Jones și Sophia Loren ar putea apărea împreună în musicalul "Nine" inspirat din drama "Opt și jumătate" lansată în 1963 de Federico Fellini, informează variety.com. Bardem a primit rolul unui


Javier Bardem, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Catherine Zeta-Jones și Sophia Loren ar putea apărea împreună în musicalul „Nine” inspirat din drama „Opt și jumătate” lansată în 1963 de Federico Fellini, informează variety.com. Bardem a primit rolul unui regizor care trece printr-o criză personală și creativă în timp ce încearcă să găsească un echilibru între toate femeile din viața sa, soția, amanta, muza sa artistică și mama.

Penelope Cruz, nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din „Volver”, va juca rolul Carlei, amanta regizorului, în timp ce Cotillard, care a jucat în seria de succes „Taxi”, alături de Samy Naceri, va juca rolul soției. Zeta-Jones, care încă nu și-a dat acordul definitiv, ar trebui să joace rolul muzei lui Contini, iar veterana Sophia Loren va juca rolul mamei acestuia, care apare sub formă de fantomă.

Michael Tolkin („Joc de culise”) este cel care va adapta scenariul, în timp ce Maury Yeston, compozitorul care a lucrat la producția originală, se va ocupa de muzică și versuri.

Penelope Cruz filmează în prezent alături de Javier Bardem și Scarlett Johansson într-un film despre care regizorul Woody Allen, în vârstă de 71 de ani, a dat extrem de puține detalii, cu excepția faptului că „va fi în limbile engleză și spaniolă”. Cruz și Bardem se întâlnesc astfel la 15 ani de la succesul comediei dramatice „Jamon, Jamon”, de Bigas Luna.

Cotillard a avut un succes răsunător anul acesta cu rolul lui Edith Piaf din filmul biografic „La Vie en Rose.”

Bardem va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în „No Country for Old Men”, în regia fraților Coen, și în adaptarea romanului scris de Gabriel Garcia Marquez „Dragostea în vremea holerei”, în regia lui Mike Newell.



Tags: