Starurile au strălucit pe covorul roşu la Cannes

Apropo.ro / 18.05.2012, 06:00
Starurile au strălucit pe covorul roşu la Cannes
Jane Fonda, Eva Longoria sau Eva Herzigova s-au numărat printre celebrităţile care au strălucit pe covorul roşu în deschiderea festivalului de la Cannes.

Înainte de ceremonie, covorul roşu de la Cannes a primit o ploaie de staruri, inclusiv echipa filmului de deschidere, „Moonrise Kingdom”, de Wes Anderson, care a venit însoţit de Tilda Swinton, Bruce Willis, Bill Murray, Edward Norton şi compozitorul Alexandre Desplats. Cu toţii au pozat pe scările din faţa Palais des Festivals din Cannes şi au salutat fanii de pe Croazetă, înainte de a fi întâmpinaţi cu ovaţii de publicul din sală.
Membrii juriului care va decerna Palme d’Or au pozat şi ei, împreună, pe covorul roşu, precedaţi sau urmaţi de Jessica Chastain, într-o rochie albă, Jane Fonda, în lamé roz, Eva Longoria, care tocmai a încheiat filmările pentru ultimul sezon al serialului „Neveste disperate”, şi de Alec Baldwin, care filmează la Cannes un documentar despre festival, unde participă pentru prima dată.
Timp de 12 zile, până la anunţarea palmaresului, pe 27 mai, la Cannes vor defila aproximativ 80.000 de actori, regizori, cinefili, producători, vânători de autografe, tineri aflaţi în căutarea unui viitor şi care vin cu toţii pentru a vedea, pentru a se arăta şi pentru a fi văzuţi.