State de România un nou serial de comedie

Apropo.ro / 22.06.2009, 00:00
State de România un nou serial de comedie
Acţiunea lung-metrajului “State de România – Stu­dent la Sorbona” se continuă în această toamnă la PRO TV cu serialul de comedie “State de România”.

O dată întoarsă din Franţa, familia Potcovaru îşi reia peripeţiile pe plaiuri mioritice, dar se prezintă în faţa telespectatorilor într-o ipostază cu totul nouă. Sce­nariul serialului este scris de Sorina Ungureanu, cea care a lucrat şi pentru producţiile “Inimă de ţigan” şi “Regina”. Pentru că viaţa lui State se împarte între Paris şi România, filmările vor avea loc atît în studiourile MediaPro de la Buftea cît şi în oraşul de pe malul Senei.

State de România
are blog

Din 22 iunie, State de România se destăi­­nuie cititorilor pe www. statederomania.ro. Acesta le va po­vesti fanilor întîmplări din spatele camerelor de filmat şi va comenta, într-o manieră deja celebră, eveni­mente din viaţa de zi cu zi a româ­nilor. Pe lîngă poveşti şi informaţii de culise, www.statederomania.ro va avea şi o secţiune specială de unde fanii vor putea achiziţiona obiecte şi produse promoţionale cu perso­najele preferate din “Regina”: caiete, creioane, blocuri de desen sau acuarele.