Stați liniștiți la localele voastre!

De: Dragos Tanase / 07.06.2012, 10:30
Stați liniștiți la localele voastre!
Pentru că se apropie „localele", voi da la o parte zgura cu care am acoperit o anume amintire dintr-o campanie electorală. Am avut toată viața pasiunea voluntariatului. Poate că sunt băgăreață, poate am prea multă energie, în mod sigur îmi place să socializez, habar n-am de ce, pur și simplu îmi place "să mă bag".

Având avantajul de a cunoaște în avion foarte multe personalități, îmi este ușor să intru în legătură cu acestea și după aterizare.

La un moment dat, făcea cărare spre Timișoara Cozmin Gușă. Se întâmpla acum cinci-șase ani. Îmi plăcea cursivitatea cu care-și exprima ideile, așa că, fără multe farafastâcuri, m-am oferit să fiu voluntară în campania partidului al cărui președinte era. S-a mirat timp de două clipiri, după care, amabil, mi-a dat o carte de vizită concepută special pentru eveniment.

Așezată la start, eram nerăbdătoare să pătrund în palpitanta lume a alegerilor, așa că l-am cam bătut la cap până i-a venit gândul ăl bun și mi-a dat numărul de telefon al persoanei care se ocupa efectiv de campanie. Sigur că între timp îmi vedeam de serviciul meu, adică de zbor. Cum aterizam, telefonam și întrebam nerăbdătoare dacă mă lansez în iureș.

Într-un târziu, am primit apelul mult așteptat. Am ajuns fuga-fuguța pe Lascăr Catargiu, la sediul PIN. Eram emoționată, pătrunsă de importanța momentului. Faptul că am văzut-o pe diafana Lavinia Șandru m-a mobilizat și mai mult…

Citește întreaga povestire, semnată Aerina, în Jurnalul unei stewardese, pe kmkz.ro