Statuie dedicata lui Elvis in Hawaii

Apropo.ro / 27.07.2007, 15:01
Statuie dedicata lui Elvis in Hawaii
O statuie in marime naturala ridicata in cinstea lui Elvis Presley a fost dezvelita ieri in Honolulu, informeaza Yahoo! News. Statuia se afla pe acelasi loc in care, in 1973 artistul a sustinut legendarul concert "Aloha from Hawaii". Statuia este realizata din bronz si il infatiseaza


O statuie in marime naturala ridicata in cinstea lui Elvis Presley a fost dezvelita ieri in Honolulu, informeaza Yahoo! News. Statuia se afla pe acelasi loc in care, in 1973 artistul a sustinut legendarul concert „Aloha from Hawaii”.

Statuia este realizata din bronz si il infatiseaza pe regele rock`n`roll-ului exact asa cum arata acum 34 de ani, cu parul dat pe spate, vesta peste camasa, microfonul lipit de buze si pantalonii franjurati. Comandata de TV Land, „opera de arta” reprezinta un tribut adus concertului, acesta fiind primul eveniment de acest gen transmis prin satelit si urmarit de peste un miliard de oameni.

„Era si timpul sa facem acest lucru. Elvis a daruit atat de multe acestui loc”, a declarat Jonathon Vonbrana, imitatorul care a contribuit la realizarea statuii.

Elvis Presley a turnat 3 filme in Hawaii, „Blue Hawaii,” „Girls! Girls! Girls!” si „Paradise, Hawaiian Style.” A mai vizitat insula in timpul vietii si pentru trei concerte, astfel incat un reprezentant din Honolulu a declarat ca desi Elvis nu a fost un nativ al acestor locuri, toata lumea l-a adoptat si il considera ca fiind „al lor”.

Manuela Stoicescu

Tags: