STEAUA a câștigat un nou derby cu DINAMO, scor 3-1

De: Dragos Tanase / 05.11.2012, 09:53
STEAUA a câștigat un nou derby cu DINAMO, scor 3-1
Formația Steaua București a învins, duminică seară, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, în derbiul etapei a 14-a a Ligii 1, disputat pe Arena Națională, în care a revenit după ce la pauză a fost condusă cu 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rusescu ’63 din penalti, ’83 și Szukala ’87, în timp ce pentru oaspeți a înscris Alexe, în minutul 38.

Echipe:

Steaua București: Tătărușanu – Georgievski (Ad. Popa ’55), Szukala, Chiricheș, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii (Prepeliță ’82) – Chipciu, Rusescu, Tănase – Nikolici (M. Costea ’46). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Dinamo București: Bălgrădean – Nica, Luchin, Koulibaly, Pulhac (L. Rus ’17) – D. Grigore – Alvarez (Curtean ’14), Boubacar, C. Munteanu, C. Matei – Alexe (Țucudean ’72). Antrenor: Dario Bonetti.

Arbitri: Alexandre Boucaut (central) – Dany Huens, Patrick Plumes (asistenți) – Peter Vervecken (rezervă), toți din Belgia.

Galeria Stelei de la Peluza Sud a afișat un banner „Idealurile nu pot fi interzise. Ultras”, iar din cartoane galbene, negre, roșii și albastre era desenat un ultras cu o portavoce. Fanii steliști de la Peluza Nord au desfășurat un steag roș-albastru de mari dimensiuni, însoțit de două banner: „Am revenit pe scenă pentru iubirea noastră eternă” și „Sud Steaua pentru tine face orice”.

Suporterii dinamoviști au afișat un banner cu mesajul „Multă lume…puțini oameni”, iar steliștii au mai afișat un banner „Caragiale de pe hârtia albastră râde de mentalitatea voastră”.

La partida de pe Arena Națională au asistat 49.112 spectatori, dintre care 2.750 de fani dinamoviști.

Vezi cum s-a desfășurat partida și ce probleme au fost la meci , pe Mediafax.ro