Steaua a fost eliminata de Unirea

Apropo.ro / 07.12.2007, 09:32
Steaua a fost eliminata de Unirea
Steaua a pierdut meciul cu Unirea Urziceni si a fost eliminata din Cupa Romaniei Timisoreana

Echipa Steaua Bucuresti a pierdut, joi, in deplasare, cu scorul de 0-2 (0-1), meciul sustinut in compania formatiei Unirea Urziceni si a fost eliminata din Cupa Romaniei Timisoreana in faza optimilor, gruparea ialomiteana reusind accederea in sferturile competitiei.

Golurile au fost marcate de C.Petre ’18 si V. Negru ’46.

Gazdele au deschis scorul in minutul 18. Cristian Constantin a centrat de pe stanga, apararea Stelei a respins, iar Ciprian Petre a reluat de la 14 metri in poarta aparata de Vatca.

Unirea Urziceni a majorat scorul in minutul 46, atunci cand Valentin Negru a marcat dupa o actiune personala cu un sut de la 17 metri.

Din minutul 73, Steaua a jucat cu un jucator mai putin, dupa ce Valentin Badoi a fost eliminat in urma unui fault dur asupra lui Ricardo Gomez.

Unirea: 12. Stelea – 16. E.Nicu, 6. Galamaz, 29. D. Munteanu, 23. Bordeanu – 2. C. Petre (32. I. Apostol ’67), 3. Ricardo Gomez, 9. V. Negru, 8.Cr. Constantin (7. Bilasco ’84)- 11. Onofras (10. Mara’51), 15.Danalache. Antrenor: Dan Petrescu.

Steaua: 82.Vatca- 4.Golanski (84. Surdu ’46), 2. Ninu, 17.Baciu, 18.P. Marin – 29.Badoi, 7. Bicfalvi, 26. Croitoru (9. V. Badea ’55), 14.Cristocea – 19. V.Iacob, 30.Zaharia. Antrenor: Marius Lacatus.

Partida a fost condusa la centru de Ovidiu Hategan. El a fost ajutat de asistentii Nicolae Marodin, Mihai Iliescu si de rezerva Marius Martis. Observatori au fost delegati Dumitru Mihalache pentru joc si George Ionescu pentru arbitri.

Cartonase galbene: Onofras ’34, Mara ’77, Ricardo Gomez ’81 / Golanski ’42

Cartonas rosu: Badoi ’73

Primul meci disputat in nocturna la Urziceni. La meci nu au fost prezenti presedintele gruparii Unirea Urziceni, Mihai Stoica, care a avut temperatura si nici finantatorul Stelei, Gigi Becali, in schimb a asistat impresarul Victor Becali.

Steaua a venit la Urziceni fara Robinson Zapata, Dorin Goian, Mihai Nesu, Florin Lovin, Ovidiu Petre, Adrian Neaga, Nicolae Dica, toti menajati, Banel Nicolita – accidentat, in timp ce Ionut Rada si Valentin Badea au fost rezerve. Pe lista de rezerve s-au aflat si doi jucatori de la Steaua II.

Golanski s-a accidentat in prima repriza si nu a putut continua

La partida au asistat circa 3.500 de spectatori, dintre care 150 de stelisti.

Portarul Andrei Vatca a fost la primul meci ca titular la Steaua.

Galeria Stelei a afisat un banner cu mesajul: „Cadou de la Mos Nicolae/Dragomir intra in parnaie”. De asemenea, galeria Stelei l-a injurat pe finantatorul Gigi Becali si a scandat: „Daca fotbal nu jucati, voi din Ghencea sa plecati”, „Ne-am saturat de voi”, „Mercenarilor” si a parasit stadionul inainte de finalul partidei.

Dupa golul de 2-0, suporterii gazdelor au strigat ironic: „Plecati acasa”.

La partida a asistat si un reprezentant al gruparii Energie Cottbus, venit pentru a-l urmari pe atacantul Dorel Zaharia.

Unirea Urziceni a invins Steaua pentru a doua oara in acest sezon, dupa ce a castigat si meciul din Liga I, cu scorul de 1-0.