Steaua a invins la Oradea

Apropo.ro / 03.05.2004, 08:05
Steaua a invins la Oradea
Echipa FC Oradea a pierdut, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-3), partida disputata împotriva formației Steaua București, în etapa a XXIV-a a Diviziei A. FC Oradea - Steaua    0-3 (0-3) Au marcat: Munteanu '20 (autogol), Sfîrlea '25 (autogol), Dica '27

Echipa FC Oradea a pierdut, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-3), partida disputata împotriva formației Steaua București, în etapa a XXIV-a a Diviziei A.

FC Oradea – Steaua    0-3 (0-3)
Au marcat: Munteanu ’20 (autogol), Sfîrlea ’25 (autogol), Dica ’27
Stadion: Municipal
Spectatori: 15.000
Cartonașe galbene: Stan ’44
Arbitri: Ionica Serea – Cristian Nica, Florin Buzarnescu – Mihai Prodan
Observatori: Alexandru Boc, Mircea Salomir.

Componența formațiilor:
FC Oradea: Vîtca - Fl. Lazar, N. Stanciu, Cr. Munteanu - Fele, Dumitra (Gado ’65), Siljanoski, Sfîrlea, Lungan (Fritea ’69) -  Vrajitoarea, D. Stan (Georgiu ’88). Antrenor: Zsolt Muzsnay.

Steaua: Hamutovski – Ogararu, Radoi, Rachita, Neșu -  Fl. Dumitru (Pitu ’85), Paraschiv (Aliuța ’78), Padureț, N. Dica – Dinița (Oprița ’65), Neaga. Antrenor: Victor Pițurca.

Declarații dupa meci:
Zsolt Muzsnay (antrenor FC Oradea): „Au fost șase minute fatidice în care Steaua a marcat de trei ori dar, din pacate, primele doua goluri le-au reușit fundașii noștri. Greșim prea mult la fazele fixe și acest lucru ne costa. Este inadmisibil ca în minutul 60, opt-noua jucatori sa acuze crampe musculare. Atît putem în acest moment. Sigur ca mai speram. Ce putem face altceva? Sa ne împușcam?”

Ștefan Iovan (antrenor secund Steaua): „A fost un meci foarte important pentru noi, ținînd cont ca nu trebuia sa facem pași greșiți. Dupa înscrierea celor trei goluri, echipa s-a descatușat și au aparut multe ocazii de poarta. E de regretat ca ratam așa de mult și mai ales ca facem greșeli în aparare, care le-au permis gazdelor sa-și creeze cîteva situații bune de a marca. Sper ca Oradea sa se salveze in extremis. Daca nu va reuși, îi doresc sa revina cît mai repede în Divizia A”.

– Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a fost primit cu aplauze la apariția pe Stadionul Municipal. „La Oradea am fost primit cel mai bine din toate locurile pe unde am umblat. Nu am putut sa ma bucur la goluri, pentru ca nu am vrut sa sfidez acest public minunat. Pacat ca FC Oradea nu prea mai are șanse sa se salveze”, a spus Becali.

– La FC Oradea a debutat portarul Cosmin Vîtca, în vîrsta de 22 de ani.

Mediafax