Steaua a invins pe Maccabi Haifa, cu scorul de 4-2! Rezultatele echipelor romanesti in Europa League

De: Pandaru Alin Daniel / 04.11.2011, 08:53
Steaua Bucuresti a obtinut prima victorie in grupa J a Ligii Europa, dupa ce a invins pe Arena Nationala formatia israeliana Maccabi Haifa cu scorul de 4-2 (2-2).

Steaua Bucuresti a obtinut prima victorie in grupa J a Ligii Europa si a reusit primul succes al unei echipe din Romania pe Arena Nationala, dupa ce a invins, joi seara, cu scorul de 4-2 (2-2), formatia israeliana Maccabi Haifa, in etapa a patra a competitiei.

Golurile pentru Steaua Bucuresti au fost marcate de Tatu ’13, Fl. Costea ’28, Tanase ’64, ’84, iar pentru Maccabi Haifa au inscris Meshumar ’36, Katan ’40.

In minutul 60, Florin Costea a fost eliminat dupa ce a „intrat” cu talpa pe glezna unui adversar.

Cartonase galbene: Rusescu ’26, Bourceanu ’32, Cristi Tanase ’84, Nikolici ’89 / Golasa ’69, Amasha ’90

Cartonas rosu: Fl. Costea ’60

Steaua

Meciul a fost arbitrat de o brigada olandeza avandu-l la centru pe Kevin Blom, ajutat de asistentii Nicky Siebert si Patrick Langkamp, in timp ce Tom van Sichem a fost rezerva. Asistenti suplimentari au fost Danny Makkelie si Ed Janssen.

Citeste mai multe detalii despre victoria Stelei in fata Haifa, pe Mediafax

Legia Varsovia – Rapid: 3-1

Echipa Rapid Bucuresti a ratat orice sansa de calificare in 16-imile Ligii Europa, dupa ce a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), de formatia poloneza Legia Varsovia, in etapa a patra a grupei C a competitiei.

In celalalt meci din grupa, PSV Eindhoven a remizat, scor 3-3, cu Hapoel Tel Aviv.

Cu doua etape inainte de final, Rapid are trei puncte si nu mai poate prinde unul din primele doua locuri, ocupate de PSV (10 puncte) si Legia Varsovia (9 puncte). Teoretic, Rapid poate ajunge formatia poloneza, dar nu o poate depasi deoarece rezultatele directe sunt favorabile Legiei.

FC Vaslui – Sporting Lisabona: 1-0

Formatia FC Vaslui a invins, joi, pe stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheza Sporting Lisabona, intr-un meci din etapa a patra a grupei D a Ligii Europa.

Echipa antrenata de Viorel Hizo a inscris in minutul 30, dupa ce, la un corner executat de Sanmartean, Pavlovici a prelungit pana la Papp in centrul careului, iar Zmeu a reluat din aproximativ 6 metri in poarta, mingea fiind deviata de Pereirinha, in stanga portarului.

In clasamentul grupei D, Sporting Lisabona se afla pe primul loc, cu 9 puncte, urmata de FC Vaslui – 5 puncte, Lazio Roma – 5 puncte si FC Zurich – doua puncte.

Rezultate complete din etapa a patra si clasamentul grupelor din Liga Europa!