Steaua a pierdut si cu Zimbru

Apropo.ro / 16.02.2002, 13:28
Steaua a pierdut si cu Zimbru
Stelistii au încheiat în genunchi turneul "Norcia Winter Cup", fiind învinsi în finala mica de moldovenii de la Zimbru Chisinau, scor 0-2 Steaua a terminat la pamînt turneul de la Norcia. Dupa patru victorii consecutive, ros-albastrii au avut un final deziluzionant, fiind învinsi


Stelistii au încheiat în genunchi turneul „Norcia Winter Cup”, fiind învinsi în finala mica de moldovenii de la Zimbru Chisinau, scor 0-2

Steaua a terminat la pamînt turneul de la Norcia. Dupa patru victorii consecutive, ros-albastrii au avut un final deziluzionant, fiind învinsi categoric în semifinale, 4-1, de FC Arges, iar ieri, în finala mica, au capotat si în fata celor de la Zimbru Chisinau. Echipa clasata pe locul 3 din 8 în campionatul Moldovei, la 12 puncte distanta de liderul Serif Tiraspol, a trecut cu 2-0 de formatia lui Victor Piturca, scorul fiind stabilit înca de la pauza.

Formula în care au jucat „militarii” a fost Tudor – Fl. Dumitru (80 Nesu), Radoi (43 A. Stînga), Baciu, Balan – Paraschiv, Falemi (46 Cristescu), Lincar (46 Trica), Vintila (46 Lita) – M. Luca (46 Neaga), Cl. Raducanu (46 Al. Piturca). Fortat de suspendarea lui Pompiliu Stoica si de accidentarea lui Mitrita, managerul ros-albastrilor a fost nevoit sa apeleze la o improvizatie pe postul de fundas stînga, acolo unde a jucat Balan în prima repriza si Florentin Dumitru în cea de-a doua.

Obositi si plictisiti dupa 12 zile de cantonament, stelistii au evoluat ieri fara nici un orizont, au fost apatici si si-au creat extrem de putine ocazii. Nici macar Raducanu, care marcase în fiecare partida pîna acum, n-a mai reusit mare lucru, în afara unui sut în bara. Fata de partea secunda a meciului, ceva mai echilibrata, primele 45 de minute au fost dominate clar de moldoveni, iar, per total, singurul jucator al Stelei care a dat satisfactie a fost Martin Tudor.

El a avut cîteva interventii inspirate în fata adversarilor si a reusit sa deturneze în bara un sut extrem de periculos al lui Arhire, fostul echipier al celor de la Otelul Galati si Dinamo, acum la Zimbru Chisinau, fiind autorul celui de-al doilea gol. Stelistii se vor întoarce azi în tara, urmînd sa aterizeze pe „Otopeni” în jurul orei 16:00.

Sursa:www.prosport.ro