Steaua a urcat 44 de locuri în clasamentul mondial al cluburilor

Apropo.ro / 05.10.2004, 10:26
Steaua a urcat 44 de locuri în clasamentul mondial al cluburilor
Echipa Steaua București a urcat 44 de locuri, ocupînd poziția 129, în clasamentul mondial al cluburilor, dat publicitații, luni, de Federația Internaționala de Istorie și Statistica a Fotbalului (IFFHS). La începutul lunii septembrie, Steaua ocupa poziția

Echipa Steaua București a urcat 44 de locuri, ocupînd poziția 129, în clasamentul mondial al cluburilor, dat publicitații, luni, de Federația Internaționala de Istorie și Statistica a Fotbalului (IFFHS).

La începutul lunii septembrie, Steaua ocupa poziția 173, iar acum se afla pe locul 129, cu 102 puncte, la egalitate cu echipele Al Ittihad Jeddah (Arabia Saudita), Chicago Fire (SUA), FC Copenhaga (Danemarca), Jeanne d’Arc Dakar (Senegal), CA Independiente Avellaneda (Argentina), Quilmes Athletic Club (Argentina).

Echipa Dinamo ocupa locul 70, cu 122 de puncte, la egalitate cu formațiile Levski Sofia (Bulgaria) și Velez Sarsfield (Argentina). La începutul lunii septembrie, Dinamo ocupa poziția 55.

Formația Oțelul Galați se afla pe locul 174, cu 88 de puncte, la egalitate cu echipele Associacao Atletico Ponte Preta Campinas (Brazilia), Aston Villa (Anglia), CA Mineiro Belo Horizonte (Brazilia). În luna septembrie, Oțelul ocupa locul 169.

Mediafax