Steaua – AEK Larnaca, meciul supravietuirii in Europa

De: Pandaru Alin Daniel / 14.12.2011, 15:55
Steaua - AEK Larnaca, meciul supravietuirii in Europa
Stelistii isi joaca in aceasta seara sansa de a reveni pe harta Europei. Steaua intalneste de la ora 22:05, formatia AEK Larnaca, pe National Arena, pentru un loc in primavara europeana.

Fosti jucatori ai Stelei care au contribuit la ultimele performante ale echipei au tinut sa transmita un mesaj pentru elevii lui Ilie Stan. Acestia considera ca spiritul de echipa este cel mai important lucru care poate face din actualul lot o mare echipa, ce poate repeta rezultatele bune din urma cu sase ani.

„Dica, du-te, Dica!” sau „Vali Badea marcheaza pentru Steaua”. Astea sunt amintirile stelistilor in legatura cu echipa care isi facuse un obicei sa se ia la tranta cu granzii Real sau Bayern sau care umilea Dinamo Kiev in Ucraina.

Fie ca a fost vorba de Valencia, Standard Liege, Betis sau Galatasaray, Steaua a trecut mai departe, bifand trei prezente in grupele Ligii si o semifinala de Cupa UEFA. Au trecut cinci ani de la ultimul meci al ros-albastrilor in sezonul ghioceilor.

Ar fi frumos ca echipele romanesti sa conteze din nou in Europa. Daca noi am putut in 2005, cu Valencia, care luase trofeul, trebuie sa poata si ei acum sa ajunga in «16»-imi”, spune Andrei Cristea, autorul „dublei” din returul cu „liliecii”.

Mai multe detalii despre meciul Steaua – AEK Larnaca, pe Prosport.ro