Steaua – Angri Calcio, scor 5-0

Apropo.ro / 04.02.2005, 11:04
Steaua - Angri Calcio, scor 5-0
Echipa Steaua București a învins, cu scorul de 5-0, formația italiana de amatori Angri Calcio, într-un meci amical disputat, miercuri, pe stadionul "Pasquale Novi" din Angri, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea. Golurile au fost înscrise de Daniel

Echipa Steaua București a învins, cu scorul de 5-0, formația italiana de amatori Angri Calcio, într-un meci amical disputat, miercuri, pe stadionul „Pasquale Novi” din Angri, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Golurile au fost înscrise de Daniel Oprița, Cristian Ciocoiu, Florin Lovin, Mihai Neșu și Laurențiu Dinița.

Antrenorul stelist Walter Zenga a început meciul cu urmatoarea echipa: Hamutovski – Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin – D. Munteanu, Paraschiv – Oprița, Dica, Neaga – Ciocoiu. În repriza a doua au fost introduși pe teren toți ceilalți jucatori din lotul pe care Zenga îl are la dispoziție, mai puțin Florentin Dumitru, nerefacut dupa o accidentare. De asemenea, Zenga a testat în meciul cu Angri un mijlocaș argentinian, Alejandro Roberto Gavatorta, în vîrsta de 25 de ani, care a evoluat ultima oara la formația Colon de Santa Fe.

Încasarile obținute în urma acestei partide amicale vor fi donate unei fundații pentru realizarea proiectului „Sa construim o speranța”, care are în vedere construirea a trei sali de clasa într-o școala din Burkina Faso. Prețul unui bilet de intrare la acest meci a fost de cinci euro.

Într-un material intitulat „Zenga… 20 de ani dupa Maradona”, site-ul oficial al gruparii italiene Angri noteaza ca antrenorul stelist este a doua personalitate sportiva care vine pe stadionul din Angri, dupa ce fotbalistul argentinian Diego Armando Maradona a jucat aici cu echipa sa, Napoli, într-un meci amical în sezonul 1984/1985. „Angri-Steaua București, un eveniment istoric. Amicalul contra echipei române reprezinta un eveniment excepțional, de mare prestigiu. Au trecut 78 de ani de cînd o echipa straina nu a mai evoluat pe stadionul din Angri”, a noteaza sursa citata.

Urmatorul meci amical pe care FC Steaua îl va susține în stagiul de pregatire din Italia va avea loc sîmbata, în compania formației Grazer AK, locul patru în campionatul Austriei dupa 21 de etape.

Mediafax