Steaua ar putea retrograda in ultima urna valorica a Ligii (Prosport)

Apropo.ro / 25.11.2008, 08:47
Steaua ar putea retrograda in ultima urna valorica a Ligii (Prosport)
Eliminarea Stelei din actuala editie a cupelor europene va afecta si parcursul din anii urmatori al echipei, scrie Prosport.

Eliminarea Stelei din actuala editie a cupelor europene va afecta si parcursul din anii urmatori al echipei din Ghencea. Daca Fiorentina lui Adi Mutu se va impune astazi contra lui Lyon, iar Steaua nu va castiga pe „Allianz Arena“, jucatorii lui Dorinel Munteanu vor pierde orice sansa matematica de a se califica in Cupa UEFA.

Prima consecinta va fi inghetarea coeficientului pe ultimii cinci ani, stelistii urmand sa piarda teren in clasamentul care conteaza in momentul tragerilor la sorti.

La anul, Romania va trimite doua reprezentante in Champions League, campioana direct in grupe si vicecampioana in tururile preliminare. Daca Steaua va reusi sa intre din nou in grupele Ligii, mai mult ca sigur va pierde culoarul favorabil avut pana acum prin plasarea in urna a treia valorica.

Fara acest avantaj, obiectivul lui Gigi Becali de a ajunge in premiera in optimile Ligii Campionilor va fi mult mai greu de realizat

Mai multe detalii despre clasamentul coeficientilor, pe Prosport.ro

Foto: MediafaxFoto