Steaua, campioana României la rugbi

Apropo.ro / 21.05.2006, 13:27
Steaua, campioana României la rugbi
Echipa Steaua București a devenit campioana României la rugbi, pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a învins, sâmbata, la Constanța, în finala Diviziei Naționale, formația Contor Zenner Arad, cu scorul de 26-9 (11-3), transmite corespondentul MEDIAFAX. Formația

Echipa Steaua București a devenit campioana României la rugbi, pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a învins, sâmbata, la Constanța, în finala Diviziei Naționale, formația Contor Zenner Arad, cu scorul de 26-9 (11-3), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Formația aradeana a marcat trei lovituri de penalizare, prin Fercu (2) și Dimofte, în timp ce Steaua a reușit trei eseuri (Agiacai, Dascalu și unul colectiv), trei lovituri de penalizare (Vlaicu) și o transformare (Vlaicu).

În finala mica a campionatului, disputata tot la Constanța, Dinamo București și-a adjudecat medaliile de bronz, dupa ce s-a impus, cu scorul de 20-16 (13-9), în fața formației Remin Baia Mare. Dinamo a marcat doua eseuri (Barbuliceanu, Calafeteanu), doua transformari (Barbuliceanu) și doua lovituri de penalizare (Barbuliceanu). Remin a marcat un eseu colectiv, trei lovituri de penalizare (Borz) și o transformare (Borz).

Mediafax