Steaua – Dinamo: 0-1

Apropo.ro / 30.08.2009, 22:54
Steaua - Dinamo: 0-1
Tamas a adus victoria in Ghencea, iar Steaua nu a castigat niciun meci pe teren propriu in acest sezon.

Tamas a adus victoria in Ghencea, iar Steaua nu a castigat niciun meci pe teren propriu in acest sezon.

Cele doua echipe au inceput incercand sa-si puna la respect adversarul. Angajamentul total a tinut locul marilor realizari, iar ocaziile au aparut mai mult din cauza greselilor comise de aparatori. Ghionea a avut o sansa uriasa in minutul 15, dinamovistii nu s-au panicat, au gestionat calm iuresul manjilor lui Bergodi si, in minutul 23, Tamas a speculat o grava eroare a defensivei steliste, deschizand scorul: Steaua – Dinamo 0-1.

Repriza a curs apoi lent in favoarea oaspetilor, mai echilibrati si calmi. Atacurile steliste au alternat cu sarjele dinamoviste, pana la final Kapetanos (minutul 35) – pentru gazde – si Marius Niculae (45) trecand pe langa gol.

Repriza a doua a trimis de la cabine doua echipe total schimbate. Dinamo a facut pasul inapoi, straduindu-se sa fragmenteze jocul cu orice pret, in timp ce Steaua a intetit presiunea.

O data cu trecerea timpului, oaspetii au echilibrat insa iar balanta, lipsa de experienta a stelistilor simtindu-se tot mai clar. Steaua termina 2009 fara victorie cu Dinamo, desi a jucat doua meciuri in Ghencea.

Mai multe detalii despre meciul Steaua-Dinamo, pe SportLaMinut.ro

Sursa foto: Prosport