Steaua-Dinamo Kiev, în direct la Digi Sport 1

De: Cătălina Matei / 11.12.2014, 15:16
Steaua-Dinamo Kiev, în direct la Digi Sport 1
Ultima şansă pentru primăvara europeană. Steaua îşi joacă, în această seară, de la ora 22.00, în direct la Digi Sport 1, împotriva ucrainienilor de la Dinamo Kiev, calificarea în fazele următoare ale Europa League. Pe Arena Naţională roş-albaştrii intră cu un singur gând - o victorie confortabilă împotriva echipei ucrainene, calificată deja în optimile Europa League.

Pe parcursul zilei Digi Sport 1 transmite o serie de emisiuni dedicate acestui eveniment fotbalistic. De la ora 18.00, la EuroFotbal, Radu Naum alături de invitaţii săi,  Andrei Vochin, Bogdan Mara şi Victoraş Iacob trec în revistă echipele care vor intra în teren. 

Din studioul amenajat la Arena Naţională, Dan Filoti, alături de Gabi Balint şi Radu Paraschivescu, iau în direct pulsul meciului decisiv pentru Steaua Bucureşti. Partida de pe Arena Naţională, dintre Steaua şi Dinamo Kiev, care începe la ora 22.00, va fi comentată de George Dobre şi Bogdan Socol.

De la 23:45, după meciul din Europa League, Vali Moraru şi invitaţii săi, Ilie Dumitrescu si Decebal Radulescu, vor dezbate, în studioul EuroFotbal, rezultatul şi şansele campioanei României de a accede în primăvara europeană.

Şi tot astăzi, de la ora 20.00, Astra Giurgiu joacă în deplasare la FC Salzburg, partida este în direct pe Digi Sport 1.