Steaua este principala favorita la titlu

Apropo.ro / 08.04.2008, 10:01
Steaua este principala favorita la titlu
Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a declarat ca echipa din Ghencea este principala favorita la titlu.

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a declarat ca echipa din Ghencea este principala favorita la titlu, deoarece jocul si rezultatele pe care CFR Cluj le-a avut in retur nu le dau prea mari sperante pentru meciurile viitoare, informeaza Prosport.

Steaua este principala favorita, pentru ca datele s-au schimbat total. Echipa din Ghencea va putea sa aiba acum rezultatele pe care le-a avut CFR in tur. Asta am mai spus-o cand diferenta dintre Steaua si CFR era de opt puncte, acum doua luni. In prima parte a campionatului, CFR a profitat si de faptul ca Steaua era angrenata in Champions League, iar eu stiu cat de greu este“, a spus Mihai Stoica, managerul Unirii Urziceni.

Managerul echipei ialomitene s-a referit si la meciul pe care echipa sa il va disputa impotriva CFR-ului, spunand ca acestia vor fi foarte motivati pentru a castiga cele toate punctele puse in joc, deoarece un eventual esec coroborat cu o victorie a Stelei la Bistrita, le-ar diminua considerabil sansele la titlu.

"CFR nu mai are voie sa piarda puncte. Pentru noi e foarte clar ca va veni sa castige toate punctele la Urziceni. In privinta sanselor la titlu, sa vedem ce va face si Steaua la Bistrita, mai ales ca meciul ei are loc inaintea partidei noastre“, a adaugat conducatorul ialomitenilor.