Steaua este șicanată: alarmă de incediu la hotelul unde sunt cazați steliștii

De: Marian Andrei / 14.03.2013, 09:44
Steaua este șicanată: alarmă de incediu la hotelul unde sunt cazați steliștii
Înainte de meciul retur cu Chelsea, steliștii au tras o sperietură zdravănă și au pierdut câteva ore de somn, după ce în hotelul din Londra s-a dat alarma de incendiu.

În noaptea dinaintea meciului cu Chelsea, din Liga Europa, la ora 2.00, fotbaliștii antrenați de Laurențiu Reghecampf s-au trezit luați pe sus din camerele de hotel și scoși în stradă, după ce, coincindență sau nu, a pornit alarma de incendiu.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

După antrenamentul oficial efectuat miercuri seară, fotbaliștii Stelei au avut un program lejer, cu „stingerea” devreme, pentru ca toată lumea să fie odihnită la meciul cu Chelsea, însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la … Londra.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a relatat cele întâmplate pe pagina sa de Facebook, apreciind că totul a fost „cam ciudat”. „Au zis că e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au ținut afară… n-am văzut nici foc, nici fum, nici pompieri acționând„, a scris Meme Stoica pe rețeaua de socializare.

Steaua întâlnește în această seară, la ora 20.05, pe Chelsea Londra, în manșa secundă a optimilor Ligii Europa. În tur, „roș-albaștrii” s-au impus cu 1-0 în fața campioanei Europei.